hirdetés
Kultúra

Válogatás a hétvége programjaiból

Hamarosan itt a március, és vele együtt a kikelet, addig azonban még hétvégente sokak számára a fűtött helyen lévő programok talán vonzóbbnak hatnak, mint a nagy séták a természetben. Persze, ez utóbbinak nincs párja, de azok számára, akik valamivel „kényelmesebb” kikapcsolódásra vágynak, alább összegyűjtöttünk néhány opciót.

Válogatás a hétvége programjaiból
hirdetés

Mentes Feszt, Budapest

Február 29. és március 1. között érdekes szakmai programokkal, egyúttal viszont szórakoztató és izgalmas programkínálattal várja a látogatókat a Mentes Feszt. A rendezvény megnevezése voltaképpen sokat elárul arról, hogy mi is lesz a téma: az eseményen az ételallergiások is bátran falatozhatnak a gasztonómiai újításokból és ízletes ételekből, s a kiállításon és szakmai előadásokon kívül kispiac, gasztro udvar és sok-sok más érdekesség is várja az érdeklődőket. Bővebb információ a fesztiválról elérhető a https://www.facebook.com/events/1041407222868433/ Facebook-oldalon.

Újszászi Kocsonyafesztivál

Február huszadikán Kocsonyafesztivált rendeznek Újszászon, s a rendezvény ideje alatt kézműves árusok, büfé, forró italok, frissen sült hurka-kolbász, délután pedig kocsonya várja a látogatókat. A rendezvény helyszínén nagy méretű, fűtött sátor is lesz, így nem kell félni a hidegtől sem, az érdeklődőket pedig fellépők is szórakoztatják majd. Aki további információkat szeretne megtudni az eseményről, a https://www.facebook.com/events/207320970479977/ közösségi oldalon is informálódhat.

hirdetés

Áporkai Borforraló Fesztivál

Február 29-én rendezik meg az Áporkai Borforraló Fesztivált, ahol versenybe szállhatnak a környék lelkes forraltbor-készítői. Emellett a látogatókat játszóház, kóstolás és színpadi fellépők is várják. A belépődíj korlátlan kóstolással 1500 Ft, a fesztiváljegy pedig 800 Ft. A rendezvény helyszíne a Végh György Közösségi Ház lesz Áporkán, a Petőfi Sándor u. 68. szám alatt.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés