hirdetés
Kultúra

Többfelé érdekes programokkal ünneplik az állatok világnapját

Október negyedike az állatok világnapja, s ez alkalomból számos érdekes programot szerveznek az ország különböző pontjain, amelyek a kicsik és nagyok számára egyaránt érdekesek lehetnek.

Többfelé érdekes programokkal ünneplik az állatok világnapját
hirdetés

Állatok Világnapja a Rex Állatszigeten

A Rex Állatszigeten számos érdekes állatos program várja az oda látogatókat október ötödikén, ide értve a kutyabemutatót, az agility bemutatót, a tombolát, a trükkversenyt, a játékos versenyeket, kézműves foglalkozásokat és színpadi beszélgetéseket is. A látogatók a Vasmacska KávéZoo választékából csemegézhetnek majd. Bővebb információ a rendezvényről elérhető a http://rex.hu/ALLATOK-VILAGNAPJA-OKTOBER-5-EN-A-REX-ALLATSZIGETEN! Oldalon.

Állatok Világnapja és Középkori Hétvége a Katica Tanya Élményközpontban

Október ötödikén és hatodikán a Somogy megyei Patcán lévő Katica Tanya Élményközpontban az állatok lesznek főszerepben a jeles napra való tekintettel. A látogatók a tanyák mindennapjaival ismerkedhetnek meg, valamint az állatgondozás fortélyait is megismerhetik, illetve állatos álarc készítésére is lehetőség lesz. Ezen felül olyan programok is várják majd a látogatókat, mint a kenyérdagasztás és sütés, a kisállat simogatás, a lovaglás, a kreatív pólófestés, a szurikátaetetés, a címerfestés, vagy éppen az íjászkodás. Bővebb információ a programokról a https://katicatanya.hu/pdf_olvaso/?file=/assets/files/2019/katicatanya_jelesnapok_2019_web.pdf oldalon elérhető.

hirdetés

Állatok Világnapja Pécsen

Október ötödikén Pécsen is megemlékeznek az állatok világnapjáról a város állatkertjében, ahol madarászbemutató, szakvezetés, lovaglás, látványos inszektárium és bogárbemutató, valamint látványetetések is várják az állatkertbe látogatókat.

Európai Madármegfigyelő Nap és Állatok Világnapja Budakeszin

Október hatodikán a Budakeszi Arborétumban a természet- és állatbarátokat érdekes programlehetőségek várják az állatok világnapja alkalmából. Ezen a napon a madárgyűrűzés mellett – a helyszínen megvásárolt anyagokból – madáretető és madárodú készítésére is lehetőség nyílik, ami mellett kincskereső játék, kreatív barkácsolás és természetismereti játékok is lesznek. Bővebb információ a programokról elérhető a https://hu-hu.facebook.com/events/434400627432185/ Facebook-oldalon.

Állatok Világnapja a Szegedi Vadasparkban

Október negyedikén és hatodikán emlékeznek meg az állatok világnapjáról a szegedi Vadasparkban, előbbi napon az iskolás, óvodás csoportokat, utóbbin pedig az egyéni látogatókat várják a világnaphoz kapcsolódó programokkal. Pénteken kutyás bemutatók is lesznek, asárnap pedig nyereményjátékkal, illetve a Vadaspark kézbe vehető, megvizsgálható állati kincseivel várják a látogatókat. Bővebb információ a programokról elérhető a http://www.zooszeged.hu/kozeleg-az-allatok-vilagnapja-es-az-orokbefogadok-napja-programok-oktober-4-en-es-6-an/ oldalon.

Állatszeretet Fesztivál és Szüreti Mulatság a Fővárosi Állatkertben

A Fővárosi Állat- és Növénykertben az Állatszeretet Fesztivál és Szüreti Mulatság keretében október negyedike és hatodika között a látogatók megismerkedhetnek az ott folyó állatmentő tevékenységgel, no és persze az ott élő állatok sokaságával is. Lesznek játékos programok, mesejáték, valamint a Holnemvolt Várban szüreti mulatságon is részt lehet venni, amelynek érdekessége például a szőlőtaposás, a szüreti koszorú készítés, valamint a betyárműsor gólyalábasokkal is. Bővebb információk a https://zoobudapest.com/ oldalon elérhetőek.

Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban

Október hatodikán az állatok világnapja alkalmából sok-sok állatbarát program várja a NOÉ Állatotthon látogatóit. Így például lesznek koncertek, kutyás sportok, állatos bemutatók és ismertetők, tombola, valamint további programok is. Bővebb információ elérhető a http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=3092 oldalon.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés