hirdetés
Kultúra

Remek programok közül lehet válogatni ezen a februári hétvégén is

Fánkfesztiválok, filmfesztivál és a disznóvágáshoz kapcsolódó események is lesznek február 22-én és 23-án.

Remek programok közül lehet válogatni ezen a februári hétvégén is
hirdetés

Debreceni Mangalicafesztivál

A mangalicafesztiválra érkező látogatóknak lehetősége nyílik ezen értékes magyar sertésfajta megismerésén túl arra is, hogy közvetlenül tenyésztőktől, őstermelőktől vásároljanak ízletes mangalica csemegéket. A fesztiválon minden termék a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete által ellenőrzött állományból származik, így a vásárló biztosan nem kap hamisítványt a pénzéért. Ráadásul a sertéstermékek mellett több más ételféleséggel kereskedő kistermelő is eladásra kínálja portékáját, vagyis a fesztiválon lesz minden, ami csak szem-szájnak ingere. Az esemény február 21-től 23-ig, a Debreceni Nagytemplom előtti Kossuth téren kerül lebonyolításra. Bővebb információ vele kapcsolatosan elérhető a https://www.facebook.com/events/599686654117279/ Facebook-oldalon.

Országos Farsangi Fánkfesztivál Nagykanizsán

Február 20-án nyitja, s 22-én zárja kapuit a Nagykanizsán megrendezésre kerülő Országos Farsangi Fánkfesztivál, ahol gyermekprogramok, farsangi futóverseny, jelmezes felvonulás, gasztronómiai előadások, a tömeges fánkkóstolás Guinness-rekordjának megdöntési kísérlete, illetve fánkkészítő verseny is várja a látogatókat. Bővebb információt itt talál a rendezvényről: https://www.facebook.com/events/470073057275484/.

hirdetés

Kakucsi Böllérfesztivál

A kakucsi böllérfesztiválon február huszonkettedikén a jó hangulatú böllérverseny mellett kézműves vásár, illetve különböző foglalkozások is várják az érdeklődőket. Emellett a fellépők közt olyan neveket is találunk, mint Kis Grófo vagy éppen Vastag Csaba.

Kimlei Fánkfesztivál

Nincs farsang fánk nélkül – márpedig most éppen az évnek ezt a vidám, tavaszváró időszakát ünnepelhetjük. Aki a környéken jár, érdemes lehet ellátogatni a Győr-Moson-Sopron megyei Kimlére is, ahol a fánkverseny mellett érdekes gasztronómiai programok is lesznek. Aki érdeklődik a rendezvény iránt, a https://www.facebook.com/events/2953530661540119/ Facebook-oldalon találhat róla bővebb információt.

Cseh Filmkarnevál

Aki szereti a jó filmeket, esetlen még a cseh filmes kultúra legjaváért is rajong, annak nem is kell tovább keresgélnie, hiszen február 19. és 23. között számos érdekes művet tekinthetnek meg a Toldi moziban. Bővebb információ a rendezvényről a https://toldimozi.hu/programok/cseh-filmkarneval-2020 oldalon elérhető.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés