hirdetés
Kultúra

Programajánló az előttünk álló hétvégére

Bár az időjárás enyhén szólva is szeszélyesen alakul ezekben a napokban, február második hétvégéjén is bőséges választék adódik a különböző szórakoztató programokból szerte az országban, ami miatt mégis jó döntés lehet felkerekedni, s elindulni otthonról.

Programajánló az előttünk álló hétvégére
hirdetés

Debreceni Fórum Csokoládéfesztivál

Debrecenben február hetedike és kilencedike között a csokoládéé lesz a főszerep, hiszen nemcsak csupa csokoládés program ígérkezik, hanem csokoládés finomságok és csokoládémanufaktúrák is bemutatkoznak majda Fórum Debrecen bevásárlóközpont területén.A látogatók szórakoztatásáról a színpadi fellépők mellett láncfűrészes csokoládészobrászkodással és interaktív csokoládé manufaktúrával is gondoskodnak. Bővebb információ elérhető az esemény Facebook-oldalán, itt: https://www.facebook.com/events/2479329772178192/.

B****udapesti Mangalica Fesztivál

A mangalica fesztivál kiválóan alkalmas a magyar gazdák támogatására, valamint persze arra is, hogy kiváló minőségű, ízletes csemegéket szerezhessenek be a fővárosban élők. A rendezvényen élő mangalicák, mangalicatenyésztők, mangalicatermékek és helyben készült mangalica finomságok is jelen lesznek, s az érdeklődők akár maguktól az őstermelőktől vásárolhatják meg az adott csemegét.A péntektől vasárnapig tartó eseményről bővebb információ elérhető a https://www.facebook.com/events/710227392829065/ Facebook-oldalon.

hirdetés

P****écsi Csokoládé Fesztivál

Izgalmas, no és persze rendkívül finom programokkal várja az édességrajongókat a pécsi csokifesztivál, amelynek egyik legnagyobb látványosságát egy háromdimenziós nyomtatással ott helyben előállított csokoládétárgy jelenti. Emellett persze magyar kézműves manufaktúrák is jelen lesznek sok-sok csokoládé-különlegességgel, s lesz még csokiszökőkút, számos izgalmas bemutató, gyermekjáték, kiállítás és több szakmai előadás is. Bővebb információ elérhető a rendezvény Facebook-oldalán, itt: https://www.facebook.com/events/475403359833630/

Vas Megyei Gasztronómiai Fesztivál

Böllérversennyel egybekötött gasztronómiai fesztivál lesz Győrváron február nyolcadikán, ahol a versenyre jelentkezők egy kolbásztöltési rekordkísérleten is részt vesznek egyúttal, hiszen reményeik szerint sikerült 3200 méter hosszú kolbászt tölteniük. A finomságokon túl fellépők is várják a közönséget. A rendezvény Facebook oldalán (https://www.facebook.com/events/867049100416083/) bővebben is tájékozódni lehet az esemény részleteiről.

Kocsonya Szépségverseny, Badacsonytördemic

Kocsonya-szépségversenyt rendeznek február kilencedikén Badacsonytördemicen, az elkészült fogásokból pedig kóstolótányér megváltásával a résztvevők falatozhatnak is. A zsűri elsődleges szempontja ezen a versenyen a készült kocsonyák külleme lesz, így aztán valószínűleg szebbnél szebb, gusztusosabbnál gusztusosabb alkotások kerülnek majd ki a versenyzők kezei közül A rendezvény ideje alatt népi és kulturális programokkal is készülnek. A https://www.facebook.com/events/655198111889916/ Facebook-oldalon bővebb információk is elérhetőek az eseménnyel kapcsolatosan.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés