hirdetés
Kultúra

Megszűnik a Music FM

Csütörtök éjfélkor elhallgat a Music FM, Magyarország egyik leghallgatottabb rádiója. Tavaly novemberben döntött arról az NMHH, hogy nem hosszabbítja meg a rádióadó frekvenciaengedélyét.

Megszűnik a Music FM
hirdetés

A Music FM nemrégiben közösségi oldalán közölte, hogy 7 év után sajnos elérkezett a búcsú ideje, s a rádióadó csütörtökön éjfélkor elhallgat.

„Az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy ez elkerülhető, hiszen tudtuk, a Music Fm rengeteg hallgatónak jelentett biztos pontot a mindennapokban. Együtt ébredtünk, együtt autóztunk, együtt buliztunk és sokszor együtt sírtunk. Evidens volt, hogy vagyunk egymásnak, mi nektek, ti nekünk”

– idézi az Index a Music FM Facebook-oldalán megjelent közleményt.

A bejegyzésből kiderült az is, hogy a Music Fm tulajdonosa és vezetése „erőn felül, mindent megtettek azért”, hogy a brand valamilyen formában megmaradhasson, ám nem jártak sikerrel.

hirdetés

A portál szerint a Music FM-et napi 525 ezer hallgató választotta, amivel országosan a negyedik leghallgatottabb rádió volt. Amint azt felidézik, a rádióadó Simicska Lajostól került át Nyerges Zsolthoz.

Tavaly év végén derült ki, hogy az NMHH nem hosszabbítja meg a Music FM frekvenciaengedélyét, indoklásuk szerint törvényi kizáró okok miatt.

Ekkor megfogalmazták, hogy a szolgáltató több alkalommal súlyosan vétett a gyermekek védelmére vonatkozó szabályok ellen, adatszolgáltatási kötelezettségét több ízben megsértette, valamint a kérelme előterjesztésekor médiaszolgáltatási díjtartozása is volt.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés