hirdetés
Kultúra

Kórházba került Demjén Ferenc

A Blikk értesülése szerint kórházba került Demjén Ferenc, a kezdeti ijedtség után azonban kiderült, hogy a baj nem akkora, mint amitől tartani lehetett.

Kórházba került Demjén Ferenc
hirdetés

Agyvérzés gyanújával került a Szigetvári Kórház intenzív osztályára a Kossuth-díjas énekes, ott azonban kiderült, hogy szerencsére nem olyan nagy a baj, mint attól előzőleg tartani lehetett – írja a Blikk.

A lapnak az énekes sajtósa, Váradi Eszter azt mondta, nagyobb az ijedtség, mint a baj, s bővebben kifejtve a történéseket felidézte, hogy múlt hét pénteken Demjén Ferenc éppen a csípőkorrekciós műtétje utáni kontrollvizsgálatra készült, de a várakozás közben egyre izgatottabb lett, mert első kontrollja után le kellett mondania a májusi koncertjeit. Attól tartott, hogy ez most ismét megtörténhet.

„Annyira felizgatta magát, hogy a betegszállítóban rosszul lett, orvost kellett hívni hozzá. Először valóban azt lehetett hinni, hogy agyvérzést kapott”

– fogalmazott a Blikknek az énekes sajtósa.

hirdetés

Ezután a művész az intenzív osztályra került, ám ott hamar kiderült, hogy nem agyvérzése volt, hanem enyhe lefolyású agyérgörcse, amit rövid időn belül elláttak. Az orvosok a mielőbbi gyógyulása érdekében altatják, ám néhány hónapon belül – a csípőműtét utáni rehabilitáció eredményeitől függően – akár a színpadra is visszatérhet.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés