hirdetés
Kultúra

Gazdag programkínálattal vár ez a hétvége is

Vegetáriánus fesztivál, édességfesztivál, tökfesztivál és méhészeti fesztivál is lesz egyebek mellett a hétvégén, s mindez természetesen remek alkalmat nyit meg azok előtt, akik szeretnének egy kicsit kimozdulni otthonról, hogy izgalmas rendezvényeken töltsék el a hétvége egy részét.

Gazdag programkínálattal vár ez a hétvége is
hirdetés

Vegetáriánus Fesztivál Budapesten

Szeptember 14. és 15. között Vegetáriánus Fesztivál lesz a fővárosban, ahol számos érdekes dolgot megtudhatnak azok, akik érdeklődnek ezen életmód iránt, vagy akár már elkötelezettek a növényi alapú étrend mellett. Az ételkészítési workshopok praktikus és ízletes élményekkel és tapasztalatokkal ruházhatják fel a látogatókat, míg a filmvetítések, színpadi programok, baba-mama és jógaprogramok pedig főként elméleti tanácsokkal, illetve kikapcsolódási lehetőséggel szolgálnak majd. Bővebb információ a fesztiválról elérhető a https://hu-hu.facebook.com/pages/category/Community/127116833967331/ Facebook-oldalon.

Édes Napok Budapesten

Aki inkább az édességek világában tenne ínyenc utazást, annak a szeptember 13. és 15. között megrendezésre kerülő budapesti Édes Napok fesztivál ideális választás lehet. A bemutatók mellett ezúttal is klasszikus és jazz zene emeli majd a rendezvény színvonalát, s egyúttal kiderül az is, melyik lesz ebben az évben Budapest desszertje. A rendezvény ingyenesen látogatható, bővebb információ a http://edesnapok.hu/ oldalon érhető el a rendezvényről.

hirdetés

Kaposvári mézfesztivál

A mézes finomságok mellett szakvásárnak és méhész konferenciának, továbbá mézvásárnak is helyt ad a Kaposvári mézfesztivál. Természetesen a zenés produkciók sem maradnak el, míg a gyerekeket kézműves játszóházak, a mézek kedvelőit pedig mézkóstolók is várják majd. Bővebb információ a rendezvényről a http://www.zselicimeheszek.hu/ oldalon elérhető.

Rácalmási tökfesztivál

Szeptember 13. és 15. között rendezik meg ebben az évben a Rácalmási tökfesztivált, ahol természetesen a tökös ételek és az ezzel a terméssel kapcsolatos kézműves programoké lesz a főszerep. Így például tökfaragásra és kézműves foglalkozásokra is alkalom nyílik, s lesz tombola, töklámpás faragás és kerékpár-túra is. Állatot nem lehet a fesztivál helyszínére vinni, a felnőtt belépő egy napra 1500 forint, de családi és ifjúsági kedvezmény is van, illetve 6 év alatt ingyenes a belépés. A http://racalmasitokfesztival.hu/ tudhat meg többet a rendezvényről.

Hadházi Káposztás Napok

Idén is megrendezik a Hadházi Káposztás Napokat, amelynek egyik fénypontját a kiváló káposztás ételek jelentik. A szeptember 13. és 15. között esedékes rendezvényen a település káposztatermesztéssel és feldolgozással kapcsolatos hagyományait, szokásait elevenítik fel, s lesz például főzőverseny is. A „káposztás” programokat több érdekes és szórakoztató színpadi program is kíséri majd. A programról további részletek a http://hadhazikaposzta.hu/ oldalon elérhetőek.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés