hirdetés
Kultúra

Elmaradnak az Átrium előadásai koronavírusos eset miatt

Az elkövetkező két hétben elmaradnak az Átrium Színház előadásai, miután Az őrült nők ketrece című előadás egyik közreműködőjének pozitív lett a koronavírus-tesztje. Előzőleg a Vígszínház egyik külsős művészénél is pozitív eredményt hozott a koronavírus-teszt.

Elmaradnak az Átrium előadásai koronavírusos eset miatt
hirdetés

Az augusztus 23-án tartott Az őrült nők ketrece című előadás egyik művészének pozitív lett a koronavírus-tesztje az Átrium Színház közösségi oldalán megjelent bejegyzés szerint.

Az érintett személy az előadásra láz- és tünetmentesen érkezett, de hétfőn a koronavírus-tesztje pozitív eredményt mutatott – írja a Blikk. A színház közleményéből kiderül, hogy a fertőzöttnek bizonyult közreműködő minden járványügyi előírást betartott munkája során.

A lap felidézi, a szóban forgó darabban játszik mások mellett Stohl András, Hevér Gábor, Fehér Balázs Benő, Fehér Tibor, Józan László és Bánfalvi Eszter is.

A következő két hétben a színház előadásai elmaradnak, azonban tervezik ezek pótlását a jövőben.

hirdetés

Az Átrium a közleményében részletezi azt is, hogy a hatóság tájékoztatása alapján a nézőik nem számítanak közvetlen kontaktnak. Egyúttal viszont arra kérik a közönséget, hogy ha bármilyen tünetet észlelnek magukon, azonnal jelezzék ezt telefonon a háziorvosuknak vagy a koronavirus.gov.hu oldalon található elérhetőség valamelyikén.

„Az Átrium a járványügyi előírásoknak megfelelően, a járványügyi hatósággal teljes mértékben együttműködve kezeli az ügyet”

- fogalmaztak, hozzátéve, hogy az elmaradó előadásokról és azok pótlásáról hamarosan tájékoztatást adnak majd.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés