hirdetés
Kultúra

Elhunyt Siklósi Örs, az AWS frontembere

Huszonkilenc évesen elhunyt Siklósi Örs, az AWS frontembere.

Elhunyt Siklósi Örs, az AWS frontembere
hirdetés

Tavaly nyáron diagnosztizálták a mindenki által kedves, energikus fiatalemberként ismert énekesnél a leukémiát, s noha az elmúlt hónapokban úgy tűnt, hogy van remény, sajnos a betegséget Siklósi Örs szervezete nem tudta legyőzni – írja a Blikk.

Siklósi Örs egyébként az elmúlt hónapokban továbbra is dolgozott újabb dalokon, és végig azon volt, hogy lehetőség szerint visszatérhessen. A lap szerint korábban azt üzente az énekes, hogy egyre jobban van, és hamarosan elmeséli azt is, hogy mi történt vele. Karácsonykor pedig haza is tért feleségéhez, akivel tavaly tavasszal fogadtak örökbe egy kiskutyát.

Ezt követően sajnos romlott az énekes állapota, aki így az elmúlt hetekben már ismét kórházban volt.

Az énekes az elmúlt időszakban is sokat dolgozott, s visszatérésében bízva mind saját szólóalbumához, mind pedig az AWS új lemezéhez megírt mindent. Menedzsere, Marosi Nikolett azt mondta, hogy a szólólemez már szinte teljesen készen volt, s minden egyes dalt felénekelt Siklósi Örs, aki emellett az AWS új lemezét is elkezdte.

hirdetés

„Azóta, hogy megtudtuk a szörnyű hírt, állandóan együtt vagyunk, még fel sem tudjuk fogni, hogy elvesztettük őt, így annak sem jött még el az ideje, hogy arról beszéljünk, mi lesz az AWS-szel”

  • fogalmazott a menedzser.
hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés