hirdetés
Kultúra

Csupa ízletes program vár a hétvégén

A farsangi időszak kezdetével az evés-ivásé a főszerep, s ennek megfelelően többfelé az országban kolbásztöltő fesztiválokkal és forralt bor-fesztivállal várják a kikapcsolódni vágyókat.

Csupa ízletes program vár a hétvégén
hirdetés

ForraltBor Fesztivál és Téli Italmámor Budapesten

Január 25. és 26. között az év első budai gasztronómiai összejövetelére cseppenhetnek azok, akik ellátogatnak az Eurocenter Óbuda nagy felső parkolójába, ahol a Forralt Bor Fesztivál és Téli Italmámor nevezetű rendezvény várja a látogatókat. Ahogyan arra a nevéből is következtetni lehet, az idén már ötödjére megrendezett fesztiválon forralt borok és másféle italok bőséges kínálatából kóstolhatnak a látogatók. Kávék, hütte italok, kakaók, forró csokik, teák, grogok, puncsok, forralt sörök és pálinkák, valamint téli ételek is lesznek az ingyenesen látogatható rendezvény kínálatában. Sőt, idén már kézműves termékek közt is böngészhetnek az érdeklődők. Bővebb információ elérhető ahttps://www.facebook.com/events/484414608945732/Facebook-oldalon.

Budapesti Kolbász és Sajt Fesztivál

A Millenáris Parkban kerül megrendezésre január 25. és 26. között a Kolbász és Sajt Fesztivál, ahol a gasztronómiai élvezetek mellett családi programlehetőségek is várják a közönséget. Természetesen az ételek és italok mellett kézműves termékek, különböző előadók, folklór és kulturális programok is várhatóak. Bővebb információ ahttps://www.facebook.com/events/2469963986571408/Facebook-oldalon elérhető.

hirdetés

Mosonmagyaróvári Kolbásztöltő Verseny és Fesztivál

A szombati napon 5-6 fős csapatok mérhetik össze tudásukat és tapasztalatukat a mosonmagyaróvári Kolbásztöltő Verseny és Fesztiválon, ahol 20 ezer forintos nevezési díjért még 10 kilogramm kolbászhús és a töltéshez szükséges bél is jár. Aki érdeklődik az esemény iránt, ahttps://www.facebook.com/events/1351573238347108/Facebook-oldalon tudhat meg további részleteket.

Forralt Bor Fesztivál

A hétvége mindkét napján várja a közönséget a budapesti belváros szívében, a Fröccsteraszon a Forralt Bor Fesztivál, ahol harmincnál is többféle forralt bor, téli csemegék és meleg italok várnak a látogatókra. A belépés ingyenes, további információk ahttps://www.facebook.com/events/1228402000692425/Facebook-oldalon elérhetőek.

Jász Kolbásztöltő Fesztivál

Szombaton kolbásztöltő versennyel, vidékies hangulatú programokkal, színpadi fellépőkkel és gyereksarokkal várja az érdeklődőket a Jász Kolbásztöltő Fesztivál Jászberényben, a Bercsényi úti sportcsarnok területén. Az egész napos jegy 5000 forint, bővebb információk ahttps://www.facebook.com/events/2076944339058771/Facebook-oldalon láthatóak.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés