hirdetés
Kultúra

Az első márciusi hétvégén is akadnak érdekes programok

Aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, szerencsére ezen a hétvégén is találhat érdekesnek ígérkező programokat, így például több városban is tavaszi fesztiválokat rendeznek, s több más rendezvény is akad, amelyet érdemes lehet felfedezni.

Az első márciusi hétvégén is akadnak érdekes programok
hirdetés

Tavaszi Fesztiválok

Mindenek előtt említést kell tennünk arról, hogy március elérkeztével több településen is Tavaszi Fesztivállal készülnek, így például Veszprémben, Szentendrén és Vácon is, ahol a bőséges programkínálatról az előbbi linkeken keresztül még többet meg lehet tudni.

Babafesztivál, Budafok-Tétény

2020. március 7-én a Klauzál Házbanminden a csöppségekről fog szólni, s több előadás, valamint izgalmas program révén tekinthetnek be a kisgyermekes szülők, esetleg a leendő szülők a kicsik világába. A rendezvényen játékos versenyek, védőnői tanácsadás, állatsimogató, több előadás, baba-mama torna, babaszínház, arcfestés, ugrálóvár, illetve játszósarok gondoskodik majd az önfeledt szórakozásról csakúgy, mint az újabb érdekes tények és tudnivalók megismeréséről. Bővebb információ a rendezvényről elérhető a https://www.budafokteteny.hu/program/iv-babafesztival weboldalon.

hirdetés

Balatonalmádi Téltemető-Tavaszköszöntő Mulatság

Hangulatos, disznótorral egybekötött téltemető-tavaszköszöntő mulatság lesz a hétvégén (március hetedikén) Balatonalmádin, ahol a finom falatok és italok mellett kiszebáb-égetés és bevállalósabbaknak egy kis balatoni fürdőzés is meghozhatja a tavaszi hangulatot. Bővebb információ az eseményről elérhető a https://www.facebook.com/events/607643363114827/ Facebook-oldalon.

Csokoládé Fesztivál Kazincbarcikán

Március 7-én és 8-án ezúttal Kazincbarcikán lesz Csokoládé Fesztivál, ahol mindenek előtt csoki suli (csokifigurák megformálásával), csoki bika rodeó, csilis csoki evőverseny, amatőr tortaversenyek és mézeskalács workshop is várják a látogatókat. Az eseményről a https://www.facebook.com/events/855533524901872/ Facebook-oldalon olvasható bővebb információ.

Kortárs Művészet Hétvége

Budapesten ezen a hétvégén rendezik meg a Gallery Weekend Budapest nevű rendezvényt, ahol 13 + 1 helyszínen várják napjaink művészetének kedvelőit és azokat, akik szeretnék felfedezni az izgalmas kortárs képzőművészeti galériákat. A rendezvényről bővebb információ a https://www.galleryweekendbudapest.com/ weboldalon elérhető.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés