hirdetés
Kultúra

A hétvégén kezdetét veszi a 25. Szegedi Borfesztivál

Több mint két évtizedes hagyománnyal a háta mögött, parádés programkínálattal május tizenhetedikén kezdetét veszi a Szegedi Borfesztivál és Szeged Napja Ünnepségsorozat. Ennek keretében tíz napon át tíz helyszínen kétszáz kézműves és kétszázötven egyéb program várja a látogatókat, valamint százhatvan borász mutatkozik be.

A hétvégén kezdetét veszi a 25. Szegedi Borfesztivál
hirdetés

Szeged épp három évszázada kapta vissza szabad királyi városi rangját, s egyúttal most huszonötödik alkalommal rendezi meg a Szegedi Borfesztivál és Szeged Napja Ünnepségsorozatát – írják a rendezvény honlapján megjelent közleményben.

Az eseményre érdemes ellátogatni, hiszen nagyszerű borok, egyedülálló hangulat, koncertek, mulatozás, gasztronómiai specialitások és a magyar kézművesipar remekművei várják majd a látogatókat tíz helyszínen, tíz napon át.

A május tizenhetedikén este kezdődő és május huszonhatodikával záruló programok sorát ugyan bonyodalmas volna mind felsorolni, de ízelítőként sokat mondó lehet megemlítenünk egyebek mellett Quimby, az Anna and the Barbies akusztik trió, az Animal Cannibals és a Bon Bon fellépését is.

A rendezvényről bővebb információ annak honlapján elérhető.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés