hirdetés
TechTud

Kiderült, melyek voltak az év legkeresettebb kifejezései

Filmek, sportesemények és hírességek szerepeltek zömmel a 2019-es év legkeresettebb kifejezései között a Google ez évi összesítése szerint. Szerepelt a toplistán egyebek mellett a Trónok harca, a rögbi-világkupa, illetve az 51-es körzet kifejezés is.

Kiderült, melyek voltak az év legkeresettebb kifejezései
hirdetés

A Google minden év vége felé közreadja az adott esztendő legtöbbet keresett kifejezéseit, amelyek között lényegében mindig bőséggel akadnak a sporttal, televízióval, hírességekkel, illetve olykor a politikával és közélettel kapcsolatos kifejezések is.

Ebben az évben a lista abszolút vezetője az Egyesült Királyságban a Rugby világkupa volt, amelyet egyébként a Dél-Afrikai Köztársaság nyert meg a döntőben legyőzve Angliát. Az 51-es körzet volt a második a brit listán, amelyről az a pletyka járja, hogy földönkívüliek találhatóak ott, s amely egytitkos amerikai katonai bázis. Ide szerveztek egy eseményt nyáron, amelytől a légierő óva intette az embereket.

Kim Kardashian-West és Kanye West közös babáját Psalmnak nevezték, így hát nem is meglepő, hogy ez a kifejezés is igen népszerű volt, hiszen a celebpár iránt alapvetően is nagy az érdeklődés, de Caitlyn Jenner nevére is jócskán kerestek azért rá.

Az Egyesült Államokban a listán a Disney Plus, Cameron Boyce, a hosszú időn át hatalmas pusztítást véghez vitt Dorian hurrikán, illetve Nipsey Hussle is a keresési listák élén szerepeltek, míg a globális lista top 5-ösében az iPhone 11 és a Copa America is szerepelt.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés