TechTud

Fitneszkarkötőt dob piacra a OnePlus

hirdetés

A OnePlus ezúttal fitneszkarkötőt mutat be, amellyel kapcsolatosan a Twitteren már meg is osztottak néhány alapvető információt.

Fitneszkarkötőt dob piacra a OnePlus

A OnePlus a fitneszkarkötőről a Twitteren kezdett el információkat csepegtetni, s egy friss bejegyzésükben azt írják, hogy „ebben az évben segítünk elérni a fitneszcéljaidat, s könnyebbé tesszük az életet”. Mindezt pedig a #SmartEverywear hashtaggel kísérték – írja a Timesnownews.com.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor jelenik majd meg a piacon az eszköz, ám a bejegyzés szerint még ebben az évben számítani lehet rá.

Az egyik megosztott képről pedig kiderül az is, hogy a Xiaomi Mi Band termékekhez hasonlóan a OnePlus fitneszkarkötője is egy közel négyzet alapú küllemmel bíró, s optimális alvást segítő programmal ellátott kis kütyü lesz.

Az elkövetkező időszakokban persze érdemes lehet követni a vállalat Twitter oldalát, hiszen az első információkat követően alighanem más tartalmakat is megosztanak a fitneszkarkötővel kapcsolatosan.

Információk szerint egyébként a OnePlus fitneszkarkötője színes pántokkal érkezik majd, s egyébiránt igen minimalisztikus designt láthatunk viszont esetében.

A célközönséget elsősorban azok jelenthetik, akik jutányosabb árú termékekre pályáznak, különösen az indiai piacon, ahol a vállalat már a mobiltelefonjaival is nagy sikert ért el.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés