TechTud

Az év végeztével fizetőssé válik a DigiMobil

Havi- és percdíjat is bevezetnek majd a mobilszolgáltatásra a jelenlegi kedvezményes tarifacsomag után.

Az év végeztével fizetőssé válik a DigiMobil
hirdetés

Ez év december 31-ig tart a DIGI tavaly elindult mobilszolgáltatására vonatkozó kezdeti kedvezményes tarifacsomag, melynek értelmében a vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI- és Invitel-előfizetők 0 forintos havidíjért korlátlan mobiladat-forgalomhoz juthattak hozzá hálózaton belül 0 Ft/perceg, azon kívül és az EU területén pedig 5 Ft/perces tarifával – hívja fel a figyelmet cikkében a 24.hu.

A portál szerint a DIGI a jövő évtől havi- és percdíjat is bevezet a mobilszolgáltatásra, az pedig, hogy ilyen hamar közölte ezt honlapján a szolgáltató, egyfajta üzenet is lehet a piacnak arról, hogy a DIGI a nehézségek ellenére is marad a mobilpiacon.

hirdetés

Jövő év első napjától két lakossági mobil tarifacsomagot kínálnak majd, amelyek a DIGIMobil PLUSZ, illetve a DIGIMobil MAX lesznek.

Az előbbi díjcsomag havi 1000 forinttól lesz elérhető és 15 gigabájtnyi belföldi mobilnet, valamint 200 perc belföldi és EU lebeszélhetőség jár majd hozzá, míg utóbbi csomag esetében az ezer forintos havidíjért 30 gigabájtnyi belföldi mobilnet adatforgalom jár. Mindkét esetben bruttó 4 forintos percdíjért beszélhetnek a felhasználók belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás esetén.

Roaming opciót nem tartalmaznak a díjcsomagok, így annak feltételeiről később várhatunk tájékoztatást. Az ajánlatok vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI- és Invitel-előfizetők elérhetőek.


hirdetés

További híreink
hirdetés