hirdetés
TechTud

Az Apple bemutatta az iPhone 11-szériát

Az Apple bemutatta az iPhone 11-szériát, amelyen egyebek mellett a kamerákat illetően történtek nagy változások az elődeihez képest. Emellett az előző modell egy gyorsabb, és kevesebb energiát használó friss változatáról is lerántották a leplet.

Az Apple bemutatta az iPhone 11-szériát
hirdetés

Az Apple azt közölte, hogy a két Pro modell, amelyet most mutattak be, akár négy-öt órával is tovább lesz képes működni egy töltéssel, mint az elődjei, azonban nem mutattak be 5G-modellt, és néhány korábban várt fejlesztésre sem kerítettek sort – számol be róla a BBC.

Az Apple egyúttal okosórája egy új változatát is bemutatta, amely ezúttal már egyfajta állandó üzemmódra is képes. Az új okoskaróra esetében beállítható, hogy milyen gyakran frissüljön a képernyő, így akár másodpercenként is válthat, de a hosszabb, tizennyolc órás üzemidő érdekében el is sötétedhet.

Az okosórában már iránytű funkció is van, és választható titánvázzal is, valamint ezentúl figyelmezteti majd az óra a felhasználókat, ha veszélyes zajszint mérhető a közelben. Másik új funkció a menstruációs ciklust követő naptár.

Az Apple bejelentette azt is, hogy a Series 3 modelljét is a piacon tartja, azonban annak ára 199 dollár lesz, ami a korábbiaknál alacsonyabb áron teszi lehetővé az embereknek, hogy a vállalat okosóráit használhassák.

hirdetés

Az IDC felmérése szerint jelenleg az okosóra-eladások 49 százaléka az Apple termékeihez kapcsolódik.

A Portfolio.hu azt írja, az új iPhone okostelefonok értékesítése szeptember huszadikán kezdődik, a legegyszerűbb 11-es modell 699 dollár lesz, a Pro-ért 999, a Pro Maxért pedig 1099 dollárt kell majd fizetni.

Az új alap készülék érdekességei közé tartozik a dupla, két darab 12 megapixeles hátlapi kamera, amelyek egyike ultraszéles fotózásra is alkalmas, a night mode az éjjeli fotózáshoz, a 4K videó és slow motion felvétel készítésére is alkalmas előlapi kamera, a rendkívül gyors A13 Bionic processzor, illetve a korábbinál hosszabb üzemidejű akkumulátor.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés