hirdetés
Sport

Zuhanyoztak a focisták, amikor lecsapott a villám

Közvetett villámcsapás ért három focistát Győrságban a hétvégén, amikor az öltöző melletti zuhanyzóban tusoltak éppen. A sportolókat kivizsgálást követően hazaengedték.

Zuhanyoztak a focisták, amikor lecsapott a villám
hirdetés

A Győrság KSE hazai pályán játszott edzőmeccset a vámosszabadiakkal, amikor egyszerre csak viharossá váltott az addig még csak borús időjárás.

Balogh Zoltán, a Győrság KSE edzője a Kisalfold.hu-nak elmondta, hogy a településen nőtt fel, és az aznap tapasztalt irányból érkező felhők tapasztalata szerint rendszerint elkerülték Győrságot. Vasárnap is csak a második félidő eleje felé észlelték a vihar előjeleit, amikor úgy határoztak, hogy mindenkinek le kell mennie a pályáról.

Közben mindenki az öltözőbe vonult, s valóban meg is sokasodtak a villámcsapások az égbolton, négyen ellenben ennek dacára zuhanyozni kezdtek. Egyszerre azonban áramütéshez hasonlót éreztek, amelyet bokazsibbadás is kísért.

Ezt észlelve mentőt hívtak, és három sportolót a győri kórházba szállítottak, majd alapos kivizsgálás után hazaengedték őket. Szerencsére mindannyian jól vannak a történtek ellenére.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés