hirdetés
Sport

Új feladatot kapott Iker Casillas

A két hónappal ezelőtt szívinfarktuson átesett Iker Casillas már felépülőben van, sőt, új feladatot is kapott – méghozzá a Porto futballklub edző személyzete közt.

Új feladatot kapott Iker Casillas
hirdetés

A portugál klub szerint az lesz Casillas szerepe, hogy biztosítsa a kapcsolatot a játékosok, a menedzsment, illetve az edzők között, vagyis egyfajta közvetítő és összetartó szerepet tölt majd be a Portónál – derül ki a BBC cikkéből.

A harmincnyolc éves világkupa-győztes futballista egy májusi edzésen esett át szívrohamon. Július elsején arról tett bejelentést, hogy a jövőben igyekszik majd a legjobbat nyújtani annak érdekében, hogy csapattársait segítse.

Ekkor megjegyezte azt is, hogy a menedzser az előző szezonban beszélt vele a helyzetéről, és jelezte, hogy szeretné, ha (Casillas) velük maradna, lehetőleg közel a játékosokhoz és a fiatal játékosokhoz, mert sok változás várható.

A labdarúgó hat napot töltött a kórházban a szívrohamát követően, és akkor saját elmondása szerint még fogalma sem volt arról, hogy mi lesz vele a jövőben.

hirdetés

Casillas 2015-ben ment a Real Madridtól a portugálokhoz, összesen harmincegy alkalommal lépett utóbbi csapattal pályára. A Real Madriddal 725 meccsen játszott tizenhat éves ragyogó pályafutása során a kapus. Egyúttal a 2010-ben világkupát nyert spanyol csapatnak is kapitánya volt.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés