hirdetés
Sport

Szívrohama után már stabil állapotban van Iker Casillas

Spanyolország világbajnok kapusa, Iker Casillas klubjával, a Portóval folytatott edzésén szívrohamot kapott, ám elmondása szerint már kézben tartják a helyzetet az orvosok.

Szívrohama után már stabil állapotban van Iker Casillas
hirdetés

A harminchét éves labdarúgósztár jelenleg stabil állapotban van, ám megfigyelésre továbbra is a kórházban tartják – számol be róla a BBC hírportálja. A Real Madrid egyik legkiválóbb kapusaként számon tartott Casillas bevallotta, hogy rendkívül ijesztő volt számára a helyzet, de „ereje érintetlen maradt”.

A Porto is közleményt adott ki az esettel kapcsolatban szerdán reggel, amelyben azt írják, hogy a sportoló akut miokardiális infarktust szenvedett el. Egyúttal arról adtak tájékoztatást, hogy az edzést meg kellett szakítani annak érdekében, hogy kapusuk, a jelenleg a CUF Porto kórházban lévő Casillas számára segítséget nyújtsanak.

„Casillas jól van, az állapota stabil, a szívproblémáját pedig megoldották”

– írják a közleményben.

hirdetés

Todo controlado por aquí, un susto grande pero con las fuerzas intactas. Muchísimas gracias a todos por los mensajes y el cariño 😃💪🏼 pic.twitter.com/i3TXsELUGD

— Iker Casillas (@IkerCasillas) 2019. május 1.

A spanyol kapus összesen 725 alkalommal lépett pályára a Real Madriddal tizenhat éves karrierje során, amivel három UEFA-bajnokok ligája győzelemhez és öt La Liga sikerhez segítette hozzá őket. A spanyol válogatott tagjaként két Európa-bajnoki győzelmet ért el 2008-ban, illetve 2012-ben, ami mellett 2010-ben a világbajnokságot is megnyerték.

A Real Madrid is közleményt adott ki, amelyben azt írják, hogy szeretnék a támogatásukat küldeni egykori játékosuknak, akinek „a világ minden bátorságát” küldik. Mint írják, Casillas megtanította őket arra, hogy túljussanak a legelképesztőbb kihívásokon is a klub dicsőségének emelése érdekében. Emellett mielőbbi gyógyulást kívántak neki.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés