hirdetés
Sport

Sok megpróbáltatáson ment keresztül Fiola Attila, mielőtt a vasárnapi bravúrját ünnepelhette

Nem akármilyen bravúrt ért el Fiola Attila, amikor a magyar válogatott mezében a franciák kapujába talált a labdarúgó Eb-n. Azt azonban nem mindenki tudja, milyen nehézségekkel kellett megküzdenie azért, hogy mindez lehetséges legyen.

Sok megpróbáltatáson ment keresztül Fiola Attila, mielőtt a vasárnapi bravúrját ünnepelhette
hirdetés

Fiola Attila sokat küzdött, és megdolgozott azért a dicsőségért, amely a Franciaország elleni Eb-mérkőzésen érte, hiszen 2016 és 2019 között számos kihívás állta útját, amelyeket ő kitartóan leküzdött – derül ki a Blikk cikkéből.

Mint felidézik, a magyar labdarúgó még az előző Eb-n, az első, Ausztria elleni mérkőzésen megsérült, így nem is léphetett már pályára ezt követően.

Később részleges bokaszalag-szakadást, belső oldalszalag-sérülést, illetve arccsont- és kézfejtörést szenvedett a sportoló, akinek komoly térdfájdalmai is voltak. Annyira komollyá vált a helyzet a lap szerint, hogy újra kellett tanulnia járni, és abban sem volt biztos, hogy folytathatja-e karrierjét.

A labdarúgó korábban a Nemzeti Sportnak azt mondta, az utolsó év volt a legrosszabb, amikor annyira fájt a térde, hogy még kisfiával sem tudott játszani. A spanyol Barcelona orvosa műtötte meg aztán, s a műtétnek, valamint kitartásának köszönhetően ismét tud focizni.

hirdetés

A mostani, franciák elleni mérkőzés azonban kárpótolta a sportolót, aki köszönetet mondott családjának és barátainak is, akik mindvégig mellette álltak, és támogatták őt.

„Talán ez életem legszebb napja, nagyon boldog vagyok. Örülök, hogy az élet valamit visszaadott nekem”

– mondta Fiola.

(A borítókép forrása: MTI/Illyés Tibor)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés