hirdetés
Sport

Praktikus információk azoknak, akik a portugál-magyar meccsre készülnek

A labdarúgó-Eb budapesti mérkőzéseire csak az adott meccsre szóló érvényes jegy és karszalag birtokában léphetnek be a szurkolók.

Praktikus információk azoknak, akik a portugál-magyar meccsre készülnek
hirdetés

A karszalag felvételére védettségi igazolvánnyal van mód, és már hétfő reggel 8 órától át lehet venni azokat – írja az Origo.

A kedd esti portugál–magyar mérkőzés előtt így két teljes nap áll a szurkolók rendelkezésére ahhoz, hogy átvegyék a védettséget igazoló, s egyúttal a meccsre való bejutást lehetővé tevő karszalagjukat. Az átvételi pontok teljes kapacitással működnek már, a cél pedig az, hogy az 50 ezer magyar szurkoló gyorsan és zökkenőmentesen átvehesse a karszalagokat.

A fővárosban három könnyen megközelíthető helyszínen összesen közel 100 átvételi pultot nyitnak meg a karszalagok zökkenőmentes átvétele érdekében a meccseket megelőző napon, illetve a mérkőzések napján. Az átvételi pontok reggel 8 és este 20 óra között tartanak nyitva hétfőn.

A portál szerint a budapesti és fővároshoz közeli szurkolóknak a meccs előtti napon, a vidékről érkezőknek pedig a meccs napján volna érdemes átvenniük a karszalagot. Kedden már egészen reggel 7 órától mód nyílik erre.

hirdetés

Az alábbi helyszíneken lehet átvenni a karszalagokat:

  • Groupama Aréna (a Telekom-székház felőli oldal),
  • Dózsa György út (Városliget, Promenád)
  • Papp László Budapest Sportaréna.

A külföldről érkezők a repülőtéren is át tudják venni a karszalagokat a meccs előtti nap 8 és 20 óra, illetve a meccsnapokon 7 óra és a második félidő kezdetének időpontja között.

A kiskorú szurkolóknak nem kell karszalagot kiváltani, ha védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében mennek, de a kísérő nélkül érkező, már beoltott 16-18 évesek esetében szükség van a karszalagra.

(A borítókép forrása: OD Pictures - Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt., CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=86002311)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés