hirdetés
Sport

Pozitív lett Kapás Boglárka koronavírus-tesztje

Kapás Boglárka világbajnok magyar úszó közösségi oldalán tudatta követőivel, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Pozitív lett Kapás Boglárka koronavírus-tesztje
hirdetés

A sportolónő a bejegyzés szerint jól érzi magát, tüneteket még nem észlelt, ugyanakkor a rajta elvégzett második teszt alkalmával kimutatták nála a koronavírust. (Az első tesztje ellenben még negatív lett).

Az úszón tehát nem esetleges tünetek miatt végezték a tesztet, hanem a felkészülés folytatása miatt kellett elvégezni azt – írja a Blikk.

A világbajnok sportoló az Instagramon megosztott bejegyzésében megjegyzi, hogy jelenleg két hétig van otthon karanténban, így legfeljebb a kertjébe megy ki levegőzni.

„Itthon vagyok, ami igazából nem változtatja meg az eddigi napi rutinom. Egyelőre jól érzem magam, semmiféle tünetet nem érzek, pont ezért szerettem volna még jobban felhívni a figyelmet arra, hogy én is pozitív vagyok, de nincs semmi bajom(…)”

hirdetés

– mondta a sportolónő.

Mint megjegyezte, nagyon fontos, hogy akinek nincs semmi konkrét baja, az is vigyázzon, viseljen maszkot és kesztyűt, ha pedig teheti, maradjon otthon, mivel az ő példája is szemlélteti, hogy úgy is lehet valaki hordozó, hogy nem is gondolná, hogy az.

[

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

](https://www.instagram.com/tv/B-ZPugqDBCP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading)

I’ve been tested positive for Covid19. I don’t have any symptoms yet and that’s why it’s important for you to know that even if you feel healthy you can spread the virus. please be careful, stay at home and stay healthy.❤️

Kapas Boglarka (@boglarkapas) által megosztott bejegyzés,Márc 31., 2020, időpont: 3:28 (PDT időzóna szerint)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés