hirdetés
Sport

Őrizetbe vettek külföldön egy magyar futballistát

Az NB III-as Taksony SE labdarúgócsapat kapusát, I. Alex huszonhárom éves focistát állítólag embercsempészet gyanúja miatt tartóztatták le Hollandiában – számol be róla a Blikk. Csakhogy a lap szerint meglehet, hogy nem is ilyen bűncselekmény volt az őrizetbe vétel oka.

Őrizetbe vettek külföldön egy magyar futballistát
hirdetés

A sportolót Angliában fogták el, azonban Hollandiában került előzetes letartóztatásba – a hírek szerint hatvan napra.

A Blikk más beszámolókkal ellentétben úgy tudja, hogy valójában a férfit nem gyanúsítják embercsempészettel, és azért fogták el, mert gond volt az irataival. Így legfeljebb két hónapon belül kiengedhetik őt.

A Taksony SE vezetője a lapnak elmondta, hogy a focista legutóbb két hete edzett a csapattal, a Szekszárd elleni mérkőzés előtt, s azóta nem lépett pályára.

„Egyáltalán nem volt előjele a történetnek, nem is tudok semmilyen konkrétumot a körülményekről. Az eset természetesen megzavarta a játékosokat, hiába tesznek meg mindent a sikerért, s küzdenek teljes erőbedobással, nem képesek százszázalékosan a feladatukra koncentrálni”

hirdetés

– fogalmazott a klub vezetője, akitől megtudták azt is, hogy a csapat egyelőre bízik a kapus ártatlanságában.

I. Alexet egyébként egy kiváló képességű és nagyon tehetséges játékosnak tartja az edző, akinek próbálnak segítő kezet nyújtani.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés