hirdetés
Sport

Őrizetbe vették egy telefon összetörése miatt Conor McGregort

Az Ultimate Fighting Championsip (UFC) sztárját, Conor McGregort őrizetbe vették Miamiban, ugyanis a gyanú szerint összetörte egy rajongó mobiltelefonját, amikor fotót próbáltak készíteni róla.

Őrizetbe vették egy telefon összetörése miatt Conor McGregort
hirdetés

Az eset akkor történt, amikor a 30 éves ír kevert harcművész elhagyta a Fontainebleau Miami Beach nevezetű hotelt, helyi idő szerint 5 óra 20 perc körül. A rendőrségi jelentés szerint az UFC-sztár kiütötte a telefont a rajongója kezéből, rátaposott a készülékre, majd pedig felvette, és magával vitte.

„A sértett megpróbált egy képet készíteni a telefonjával a gyanúsítottról. A gyanúsított erre kiütötte a sértett kezéből a telefonját, aminek következtében az a földre esett. A gyanúsított ezután több alkalommal a sértett telefonjára taposott, ezzel megrongálva azt. Ezután a gyanúsított felvette a sértett telefonját, és elsétált vele, eltulajdonítva azt a sértettől. A gyanúsítottat beazonosítottuk és őrizetbe vettük”

– írták az esettel kapcsolatosan közreadott, s a BBC által idézett rendőrségi közleményben. Amint azt hozzátették, a telefon értéke elérte az 1000 dollárt.

McGregor a közösségi oldalán az incidenst követően azt írta:

hirdetés

„A türelem egy erény ezen a világon, és továbbra is dolgozom rajta. Mélységesen szeretem a rajongóim. Köszönet mindenkinek”.

Tavaly a harcművészt dühkezelési tanfolyamra és öt nap közmunkára kötelezték, amiért cserébe nem kellett másként felelnie azért, amiért a rivális UFC harcosokat szállító buszra támadott.

A korábbi bajnok Floridában készült a visszatérésre, miután 2018 októberében Khabib Nurmagomedov-tól kikapott. Mindössze egy évvel ezt megelőzően pedig Floyd Mayweather-től szenvedett el vereséget egy bokszmérkőzésen.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés