hirdetés
Sport

Megszerezte századik válogatottbeli gólját Ronaldo

Megszerezte éppen századik válogatottbeli gólját Cristiano Ronaldo, és annyit mindenképpen állíthatunk, hogy méltán lehet büszke erre a lövésére is a legendás portugál játékos.

Megszerezte századik válogatottbeli gólját Ronaldo
hirdetés

A portugál labdarúgó-válogatott kedden este a svédekkel küzdött meg a Nemzetek Ligája A divíziójának második fordulójában utóbbi csapat hazájában.

A portugál válogatott előző mérkőzését ugyan méhcsípés miatt kihagyta Ronaldo, de ezúttal pályára lépett, és a százhatvanötödik mérkőzésén megszerezte a válogatottbana századik és százegyedik gólját is, amivel nemcsak fontos mérföldkőhöz érkezett, de egyúttal ismét látványos gólokat is produkált – derül ki az Origo cikkéből.

Pályafutása ötvenhetedik, s a válogatottban eddigi tizedik szabadrúgásgólját ünnepelhette kedden a harmincöt esztendős portugál legenda amellett, hogy elérte a százegyedik gólját a válogatottban, amellyel az iráni Ali Daei 109 gólos rekordját is szorosan megközelítette.

A látványos századik gólt Ronaldo a hetvenkettedik percben szerezte, amikor is tizenhét méterről sikerült a labdát a kapu bal felső sarkába juttatnia.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés