hirdetés
Sport

Koronavírussal diagnosztizálták a Juventus védőjét

Az új koronavírussal fertőződött meg a Juventus huszonöt éves olasz válogatott védője a vizsgálatok szerint, emiatt pedig nem kizárt az sem, hogy a teljes csapat karanténba kerül, a szakmai stábbal együtt.

Koronavírussal diagnosztizálták a Juventus védőjét
hirdetés

A Juventus labdarúgó-csapat szerda esti bejelentése szerint a védőjük, Daniele Rugani esetében pozitív lett a koronavírusra végzett teszt eredménye, vagyis a játékos megfertőződött – számol be róla a Blikk a football.italia.net híradása alapján.

A labdarúgó egyelőre nem mutatja fertőzés tüneteit, azonban mivel ezt írták elő, így elkülönítik azokat, akik kapcsolatba léptek vele az elmúlt időszakban. Vagyis nem kizárt, hogy az egész csapatot karanténba helyezik, ahogyan a szakmai stábot is.

A lap felidézi, hogy egyelőre április harmadikáig biztosan szüneteltetik az olasz bajnokság mérkőzéseit, azonban a jelenlegi állás szerint a Juventusnak zárt kapuk mögött mérkőzése lenne az Olympique Lyonnal a Bajnokok Ligájában. A fejlemények fényében azonban alighanem ez a mérkőzés elmarad.

A most diagnosztizált Daniele Ruganinál a Seria A-ban játszó labdarúgók közül elsőként figyelték meg a fertőzést, ellenben Olaszországban már több ezer ember fertőződött meg az új koronavírussal, és a halálos áldozatok száma is meghaladta a nyolcszáz főt.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés