hirdetés
Sport

Jobban van Mészöly Kálmán, és elmondta azt is, mi ad neki erőt

Jól érzi magát Mészöly Kálmán, a magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya, akinek orvosi leletei és közérzete is a jobbulást támasztják alá.

Jobban van Mészöly Kálmán, és elmondta azt is, mi ad neki erőt
hirdetés

Az egykori szövetségi kapitány elmondta, sokat segít a gyógyulásban az is, hogy felesége, a volt válogatott röplabdázó Bardi Gyöngyi kiválóan főz, s egyebek mellett a nagy kedvencét, a lecsót is nagyszerűen készíti el – számolt be róla a Blikk.

A sportszakember fia, Mészöly Géza a lapnak azt mondta, édesapja étvágyával nincsen baj, s ennek is köszönhető, hogy jó erőben van.

„Otthon gyógyul és pihen, sokszor látogatják a barátai, ami segíti a felépülésben. Bár próbáljuk erőltetni, hogy azért mozogjon is, nem nagyon vágyik rá. Többször próbáltam lecsalni az edzőterembe, de hajthatatlannak bizonyult”

– fogalmazott Mészöly Géza, aki szerint jelenleg a Puskás Aréna megnyitóját is nagyon várja édesapja, amikor is Uruguay és a magyar válogatott csap össze az arénában.

hirdetés

Mészöly Kálmán mindenképpen szeretne kimenni a meccsre, s ha csak nem jön közbe valami, akkor így is tesz.

A Blikk felidézi, Mészöly Kálmánnak korábban több egészségi problémája is volt, tavaly januárban például agyvérzés gyanújával került kórházba, majd kétoldali bakteriális tüdőgyulladás miatt gyengélkedett. Ezután az orvosok koszorúér-szűkületet diagnosztizáltak nála, valamint a térdízületében gyulladás alakult ki, húgyúti fertőzést kapott, s gyomrával is problémája volt.

Jelenleg azonban jól érzi magát, és ügyel az egészséges életmódra.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés