hirdetés
Sport

Fegyveres autótolvajokat kergetett el az Arsenal sztárja

Mesut Ozil és Sead Kolasinac érintetté vált egy autólopási kísérletben, amelyet egy londoni utcában kísérelt meg egy fegyveres banda. A klub megerősítette, hogy a két játékost is célba vették az autótolvajok, ám hozzátették azt is, hogy mindketten sértetlenül megúszták a helyzetet.

Fegyveres autótolvajokat kergetett el az Arsenal sztárja
hirdetés

A közösségi oldalakon megjelent felvételen az látható, hogy Kolasinac helyi idő szerint 17 óra körül elkergeti a tolvajokat. A videón egyúttal az is látszik, hogy a két elkergetett autótolvaj késekkel fenyegetőzik, mire a futballista kiugrik a járműből, majd szembe néz a támadóikkal.

A BBC beszámolója szerint az Arsenal az esettel kapcsolatosan kiadott közleményében megerősítette, hogy a két játékosról van szó, s egyúttal azt mondták, hogy felvették a kapcsolatot a focistákkal, akik közül mindketten jól vannak.

A londoni rendőrség szóvivője elmondta, hogy arról érkezett hozzájuk bejelentés, hogy a gyanúsítottak motorokon érkezve próbáltak meg kirabolni egy férfit, aki éppen autót vezetett. Az autót vezető férfi és utasa is sértetlenül megúszta a dolgot, és egy étteremhez mentek, ahol beszéltek a történtekről a rendőröknek.

Egyelőre nem vettek őrizetbe senkit a rablási kísérlettel összefüggésben.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés