hirdetés
Sport

Értetlenül áll Dzsudzsák Balázs volt klubja döntése előtt

Dzsudzsák Balázs nem számított rá, hogy távoznia kell majd az arab klubjától, az al-Ittihad Kalbától, így a csapat döntése „sokkolta őt”.

Értetlenül áll Dzsudzsák Balázs volt klubja döntése előtt
hirdetés

A magyar válogatott csapatkapitányának menedzsere, Vörösbaranyi József alig egy hete még arról számolt be, hogy Dzsudzsák Balázs nyáron lejáró szerződésének egy éves meghosszabbításáról tárgyalnak az Egyesült Arab Emírségek élvonalában játszó klubbal.

A menedzser ekkor még annak a meglátásának adott hangot, hogy megbecsülik a magyar focistát, s Dzsudzsák maga is jól érzi magát a klubnál – idézi fel a Blikk.

Az arab klub szakmai okokra hivatkozott, amikor megvált a magyar játékostól.

Dzsudzsák Balázs ellenben közölte, hogy sokkolta őt az al-Ittihad Kalba döntése, és nem tudja, melyek azok az okok, amelyek miatt távoznia kell a klubtól. Meglátása szerint a klubnál mindenkivel jó volt a kapcsolata, vagyis szerinte nem ezzel kapcsolatos indokok állnak a döntés hátterében. A magyar labdarúgó elárulta azt is, hogy mielőtt a folytatáson tudna gondolkozni, előbb meg szeretné érteni a döntés hátterét.

hirdetés

Előzőleg Dzsudzsák még 2018-ban igazolt az al-Ittihad Kalbához, ahol harminchat mérkőzésen kilenc gólt szerzett, és ötvenkettő alkalommal hozta helyzetbe társait.

A labdarúgóklub elnöke szerint a vezetőedző, Jorge Da Silva véleményezése volt a meghatározó a döntésükben, amelynek kizárólag szakmai okai voltak.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés