hirdetés
Sport

Azonnali hatállyal elbocsátották Szujó Zoltánt

Azonnali hatállyal kirúgták Szujó Zoltált, így nélküle folytatódik a magyarországi Forma-1-es közvetítés – írja a Noizz.hu. A portál szerint egy pénteki kérés hozhatta ki annyira a sodrából a népszerű sportriportert, hogy a korábbi feszültségeket követően végleg elmérgesedjen az ellentét közte és az M4Sport csatornaigazgatója közt.

Azonnali hatállyal elbocsátották Szujó Zoltánt
hirdetés

Szujó Zoltán, noha a Spanyol Nagydíj pénteki szabadedzésén még a helyszínen tartózkodott, szombaton azt közölte az Instagram-oldalán, hogy azonnal távozik az M4 Sport stábjából.

A Noizz.hu a Blikk információira hivatkozva azt írja, hogy már korábban is feszült lehetett a viszony Szujó Zoltán és az M4 Sport csatornaigazgatója, Székely Dávid között, a végső csepp a pohárban azonban az lehetett, amikor a barcelonai közvetítésen hanghiba miatt arra kérték a riportert és Wéber Gábort, hogy hazautazva végezzék a munkájukat a szombati és vasárnapi napom.

Szujó Zoltán ellenben azon a véleményen volt, hogy másként is meg lehetett volna oldani a hanghibát, majd helyettesítést kért és jelezte, hogy „nincs olyan idegállapotban, hogy nyugodtan beüljön a stúdióba”. Erre reagálva főnökei közölték vele, hogy vasárnap már egyáltalán nem kell bemennie.

Az MTVA közleményében megfogalmazta, hogy a riporter súlyosan megszegte a szerződésben vállaltakat, így a közmédia úgy döntött, hogy kényszerűségből felbontja a műsorvezető cégével kötött kontraktust. Egyelőre a jövőt illetően sem gondolkoznak további együttműködésben.

hirdetés

A sportriporter az Indexnek elmondta, hogy a Spanyol Nagydíjon jelentkező műszaki hiba „megengedhetetlen”, s hogy a jelenlegi csatornaigazgató elképzeléseivel és vezetési stílusával sem tud azonosulni.

Megjegyezte azt is, már kapott megkereséseket és érdeklődéseket munkaügyben, így bizakodó. Kijelentette, hogy nem szeretne eltávolodni az autósporttól, és a Wéber Gáborral közös internetes motorsportos műsorukat is folytatják.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés