hirdetés
Sport

Az MLSZ ígérte a csütörtöki meccsen botrányosan viselkedők szigorú megbüntetését

A Magyar Labdarúgó Szövetség közleményében tudatta, hogy a Puskás Arénában megrendezett csütörtöki mérkőzésre kilátogató 60 ezer szurkoló többsége sportszerűen biztatta a magyar válogatottat még akkor is, amikor az vesztésre állt, a rendbontókat pedig éppen az ő védelmükben indokolt megbüntetni.

Az MLSZ ígérte a csütörtöki meccsen botrányosan viselkedők szigorú megbüntetését
hirdetés

Az MLSZ úgy látja, hogy a sportszerűen szurkoló többség védelmében van szükség arra, hogy a rendbontókat beazonosítsák, és szigorúan megbüntessék – írja a Blikk a szövetség közleményére hivatkozva.

Közölték azt is, hogy már zajlik azoknak a szurkolóknak az azonosítása, akik a pályára léptek, illetve fénygránátot és poharakat dobáltak be. Az MLSZ az érintett szurkolókkal szemben rendőrségi feljelentést is tesz.

Az esetleges pénzbüntetést polgári peres eljárás keretében a magyar szövetség az elkövetőkre hárítja, valamint ki is zárja őket a sportrendezvényekről két évig.

A lap felidézi, nagy port kavart az érintett magyar szurkolók botrányos viselkedése, amellyel kapcsolatban az angol labdarúgó-szövetség kérésére a FIFA vizsgálatot indít.

(A borítókép forrása: Készítette: OD Pictures - Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt., CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=86002313)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés