Sport

A labdarúgó-Eb budapesti meccsei nézők előtt folyhatnak

Több másik szervező ugyanakkor nem feltétlenül vállalná a nézők előtti mérkőzéseket.

A labdarúgó-Eb budapesti meccsei nézők előtt folyhatnak
hirdetés

Noha a tizenkét rendező helyszín a jelenlegi állás szerint London, Glasgow, Dublin, Amszterdam, Koppenhága, Szentpétervár, Bilbao, München, Budapest, Baku, Róma és Bukarest, könnyen meglehet, hogy nem mindegyik helyszínen fogadnak majd szurkolókat– írja a Blikk.

Ami azonban a magyar fővárost illeti, az MLSZ szerint szurkolók előtti meccsekre lehet számítani. A jelenlegi információk szerint a Puskás Arénába 15 180 ember is bemehet. Gulyás Gergely szavai szerint olyan nézőkről lehet szó, akik már megkapták az oltást.

hirdetés

Ugyancsak lehetnek korlátozott számban nézők Londonban, és Glasgowban is fogadnak – várhatóan – 12 ezer körüli számú nézőt, de csak a Hampden Parkban. Amszterdam is 12 ezer nézővel kalkulál a Johann Cruyff Arénában, valamint a koppenhágai Parken Stadionban is 11-12 ezer ember lehet jelen. Bukarestben is hasonló nagyságrendben fogadhatják a szurkolókat.

Az orosz Kresztovszkij Stadionban a jelenlegi állás szerint ugyanakkor 34 ezer drukker is jelen lehet akár.

A fennmaradó városok közül azonban kétséges, hogy Bilbao és München vállalják-e a szervezést. Ha a német szervezők vállalhatónak tartják a meccsek megrendezését, legfeljebb 13-15 ezer nézőt engedélyeznek.


hirdetés

További híreink
hirdetés