hirdetés
TechTud

Minden, amit tudni szeretnél az online marketing ügynökségekről

Tudjuk, hogy egy jó marketing cég keresése nehéz lehet. De nem kell aggódnod - a Marketing Professzorok választ ad az online marketinggel kapcsolatos alapvető kérdéseidre: Mit csinál egy marketinged? Hogyan ellenőrizheted az eredményességüket? Ezekre kaphatsz választ!

Minden, amit tudni szeretnél az online marketing ügynökségekről
hirdetés

Milyen típusú szolgáltatásokat kínálnak a digitális marketing cégek?

Egy marketing ügynökség gyakran széles körű szolgáltatásokat kínál, beleértve a PPC marketinget, keresőoptimalizálást, a közösségi média marketinget és bizonyos esetekben a weboldal tervezését és fejlesztését.

Keresőoptimalizálás - Ha optimalizálod tartalmad és webhelyed, segíthet a keresőmotorok rangsorolásában, hogy céged nevét és linkjeit olyan közönség elé helyezze, aki az általad kínált terméket vagy szolgáltatást keresi.

PPC - A kattintásonkénti fizetés révén a lehetséges ügyfelek széles körét érheted el, ha hirdetéseid a Google-on, a Bing-en, a Yahoo-n és még a Facebookon is megjeleníted.

hirdetés

Közösségi média marketing - Az évek során a közösségi média viharosan vette át az online marketinget. És ha jól csinálod, és egy képzett csapat irányítja, amely mindig lépést tart az aktuális trendekkel, kézzelfogható eredményeket hozhat.

Weboldal fejlesztés és design - Gyakran a marketing elfelejtett aspektusa a webdesign és a felhasználói élmény. Az általad választott online marketing cégnek meg kell értenie a weboldal tervezésének csínját-bínját, és annak fontosságát az általános stratégia szempontjából.

Hogyan találnak ki olyan dolgokat, mint a kulcsszavak, stratégiák stb.?

Külső eszközök és webhelyek, például a Google AdWords, a Google Analytics és egyebek használatával a marketing ügynökség olyan stratégiát dolgozhat ki, amely olyan kulcsszavakra optimalizált, amelyek növelhetik rangsorolásod és felülmúlhatják versenytársaid.

A stratégiákat képzett marketing szakemberek készítik el, akik naprakészek a legújabb SEO trendekről, az iparág aktuális hatásairól és még sok másról.

Hogyan követik nyomon marketingtevékenységük sikerét?

Van néhány módja annak, hogy az online marketing cégek ezt megtehessék, de leginkább a Google Analytics a legjobb módszer. Az űrlapok célkövetésétől a céloldal eredményeinek vizsgálatáig az adatok megtekintése segíthet a marketingügynökségnek olyan jelentések létrehozásában, amelyek megmutatják az eredményességet.

Hogyan tudhatom meg, hogy egy online marketing cég megbízható-e?

A vélemények és ajánlások nem hazudnak. Ha kellő gondossággal jársz el, és alaposan megnézel egy marketing ügynökséget, jobb betekintést kaphatsz, hogy ők lesznek-e a legmegfelelőbbek számodra.

A Google-vélemények, a Facebook-vélemények és még a közösségi média csatornáin látható interaktivitás is egyszerű módja annak, hogy megnézd, hogyan látják az ügyfelek és a nyilvánosság az adott ügynökséget. Ezenkívül sok marketing ügynökségnek van egy ajánlási oldala ügyfeleik megjegyzéseivel, amelyek segíthetnek befolyásolni döntésedet.

Honnan tudom, hogy ideje másik online marketing cégre váltani?

Számos különböző oka lehet annak, hogy elhagyd a jelenlegi marketing ügynökséget, amellyel dolgozol, egy új marketing csapatért. Íme néhány kérdés, amit érdemes feltenni magadnak:

  1. Egyedi tartalmat biztosítanak a webhelyemhez?
  1. Alapos a jelentésük, és elmagyarázzák, hogyan hoztak eredményt?
  1. Megbízhatóak? Követik telefonhívásokkal és e-mailekkel, hogy megvitassák a problémáimat?
  1. Nyitottak a javaslataimra és szerkesztéseimre az általuk biztosított tartalommal kapcsolatban?
  1. Kreatívak? Mindent megtesznek azért, hogy új módszereket találjanak a márkám népszerűsítésére?
  1. Hatékonyak, szervezettek és alaposak?
  1. Boldognak és segítőkésznek tűnik a csapatuk?
  1. Végül, elégedett vagyok-e a szolgáltatásukkal?

A lista folytatható! De az egyszerű tény az, hogy ha bármilyen aggodalmat érzel, akivel jelenleg dolgozol, és úgy gondolod, hogy vannak olyan online marketing cégek, amelyek jobb eredményeket érhetnek el cégednél, akkor ideje váltani!

Ha te is szeretnél céged számára hatékony online marketinget, akkor keresd fel a Marketing Professzorok csapatát és segítenek cégre szabott stratégiád kialakításában és megvalósításában!

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés