TechTud

Gamer mobilt mutatott be az Asus

A szerdai nap folyamán az Asus egy játékosoknak szánt csúcsmobilt mutatott be – nevezetesen a ROG Phone 5-öt –, amelyből rögtön három verzió is elérhető lesz.

Gamer mobilt mutatott be az Asus
hirdetés

Noha már néhány hete is felreppentek a hírek a ROG Phone 5 bemutatásáról, és videót is kaptunk róla, végső soron is szerdán mutatták be a készüléket, amelynek három verziója a ROG Phone 5, a ROG Phone 5 Pro, illetve a ROG Phone 5 Ultimate.

A fent soroltak közül az alapváltozat a ROG Phone 5, míg a legtöbb extrával az Ultimate verziót látták el. Közös azonban bennük a 6,78 colos FHD+ felbontású OLED kijelző, melynek 144 Hz-es képfrissítési rátája van. A készülékek visszakapták a 3,5 milliméteres jack csatlakozót is, így a hagyományos fülhallgatókkal is használhatóak a mobilok.

hirdetés

Az alapmodellek közt 8, 12 és 16 GB RAM-os verziók is vannak, mellyel szemben a Pro 16 GB RAM-os, az Ultimate pedig 18 GB RAM-os változatban kerül csak piacra – írja a hvg.hu.

A készülékek Snapdragon 888 chipsettel vannak felszerelve, hátoldalukon a 64 megapixeles kamera mellett egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű, illetve egy 5 megapixeles macro lencse is van, míg a szelfikamera 24 megapixeles.

A portál szerint a ROG Phone 5-ös 799 euróról (293 ezer forintról), a ROG Phone 5 Pro 1199 euróról (440 ezer forintról), a ROG Phone 5 Ultimate pedig 1299 euróról (477 ezer forintról) indul hamarosan a boltokban.


hirdetés

További híreink
hirdetés