hirdetés
TechTud

Az Apple Watch következő generációja már újfajta bevonatokkal is érkezhet

Az Apple legközelebb bemutatásra kerülő új Apple Watch karórái már részben kerámia vagy titánbevonattal érkezhetnek a legutóbbi WatchOS Beta verziójából erre következtető sajtóbeszámolók szerint. Az operációs rendszer ezen változatában ugyanis olyan elemek is megjelennek a telepítés során, mint a „titán bevonat” vagy a „kerámia bevonat”.

Az Apple Watch következő generációja már újfajta bevonatokkal is érkezhet
hirdetés

Az Apple korábban már használt kerámia bevonatot előző szériás okosórák esetében, amelyeket magasabb árkategóriában, fekete és fehér színben dobott a piacra. Titánt ugyan még nem használtak a korábbi készülékeknél, de a könnyű, tartós anyagot előszeretettel használják más okosóra-gyártók – írja a TechCruch.com.

Az Apple okosóráinak 2015-ös bemutatását követően a tavalyi negyedik szériánál volt megfigyelhető számottevő változás az óra külső megjelenésében, ekkor a korábbi 38 és 42 milliméterről 40 és 44 milliméterre nagyították a kijelzős részt, míg karcsúbbá és kerekdedebbé vált az óra egész megjelenése.

Amennyiben valóban új anyagokkal készült okosórát is bemutat az Apple, úgy az ezekkel készült eszközöket feltehetően ismét magasabb áron kínálja majd, és alighanem továbbra is kapható lesz mellette az olcsóbb acél és alumínium bevonatos változat is.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés