hirdetés
Külföld

Londonban találtak rá egy magyar nő holttestére

Április végén két nő holttestére találtak rá egy londoni lakás fagyasztójában, egyikükről kiderült, hogy egy harmincnégy éves magyar állampolgár.

Londonban találtak rá egy magyar nő holttestére
hirdetés

A rendőrség április huszonhatodikán tartott házkutatást a kelet-londoni Canning Town egy lakásában, ahol egy fagyasztóban két női holttestet találtak. Az egyik nő, a harmincnyolc éves Mihrican Mustafa eltűnését még tavaly májusban jelentették, így hamar azonosították a holttestét, a másik elhunyt, a harmincnégy éves Szűcs Henriett személyazonosságára azonban csak később derült fény – számol be róla az InfoStart.hu.

A magyar nő évek óra élt már Nagy-Britanniában bejelentett lakcím nélkül, úgy tudni, utoljára 2016 nyarán beszélt telefonon egy magyar ismerősével, s ezt követően nem volt róla hír.

Egy helyi lap nyomán az InfoStart azt írja, hogy a nő 2015 márciusáig vette igénybe a helyi, hajléktalanokat segítő szolgálat szolgáltatásait, s Szűcs Henriett akkor azt mondta, hogy egy jobb élet reményében érkezett az országba, ahol azonban nem sokkal érkezése után kirabolták, elvették a pénzét, iratait, útlevelét és telefonját is. Barátjával elköltöztek, ám miután kapcsolatuk véget ért, a nő hajléktalan lett.

A hajléktalansegítő szolgálat menedzsere szerint Szűcs Henriett egy mosolygós és – rossz körülményei dacára – mindig vidám nő volt. Gyakran rajzolt, egyik rajzát ajándékba is adta a hajléktalansegítő vezetőjének. A szolgálat munkatársait sokkolta a nő sorsával kapcsolatos hír.

hirdetés

Noha a halál körülményeit még nem közölték, a Sky News szerint több sérülés is volt a két áldozaton, s a halál okának megállapítására újabb vizsgálatokat rendeltek el.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés