hirdetés
Külföld

Kisfia született Boris Johnsonnak és jegyesének

Az elmúlt hetek megpróbáltatásai után most örömteli esemény köszöntött be Boris Johnson életében, aki jegyesével, Carrie Symonds-szal gyermekük születését ünnepelheti jelenleg.

Kisfia született Boris Johnsonnak és jegyesének
hirdetés

A brit miniszterelnök és párja egy szóvivője azt mondta, hogy a baba és az újdonsült édesanya is jól van – számol be róla a BBC hírportálja.

„A miniszterelnök és Ms Symonds örömmel jelenti be, hogy egészséges kisfiuk született a londoni kórházban korábban ezen a reggelen. A miniszterelnök és Ms Symonds köszönetet szeretne mondani az NHS fantasztikus szülészeti csapatának”

– fogalmazott a szóvivő.

Az ötvenöt éves brit miniszterelnök és harminckét éves felesége márciusban jelentették be, hogy a nő babát vár, s a kicsi várhatóan „nyár elejére” érkezik. Előzőleg pedig arra derült fény, hogy tavaly év végén jegyezte el párját Boris Johnson.

hirdetés

Boris Johnson és jegyese az első olyan pár, aki a Downing Street-be költözött együtt úgy, hogy nem házastársak. Johnson maga hétfőn tért vissza munkába, miután koronavírus-fertőzése miatt ápolásra, majd pihenésre szorult. Feleségének is voltak koronavírusos tünetei.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés