hirdetés
Időjárás

Valamennyi napsütés is lehet a hétvégén

A borongós időszakok mellett ezen a hétvégén némi napsütésre is számítani lehet, és a hőmérséklet is megközelítheti a 10 fokot egyes helyeken a legmelegebb órákban.

Valamennyi napsütés is lehet a hétvégén
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken erősen felhős, borús idő valószínű, ám átmenetileg felszakadozhat a felhőzet, így néhol rövid időszakokra kisüthet a nap. Északkeleten előfordulhat eső, máshol inkább csak szitálás valószínű. A Fertő vidékén megélénkülhet a szél, máshol a légmozgás mérsékelt marad. A legmelegebb órákban 2 és 8 fok között alakul a hőmérséklet, majd késő estére -1 és +5 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton javarészt továbbra is borult, párás idő lesz, főleg reggel ködfoltok is lehetnek, ám napközben a keleti megyékben már szakadozhat és csökkenhet a felhőzet. Helyenként előfordulhat szitálás, illetve megélénkülhet néhol a szél is. A hőmérséklet éjszakai minimuma -2 és +3, a nappali maximuma pedig 3 és 8 fok között alakul.

Vasárnap kezdetben még borult, ködös idő lesz inkább, ám napközben elsősorban a Dunántúlon nagyobb területen felszakadozhat, csökkenhet a felhőzet, és néhol szitálás, keleten pedig akár kisebb eső, zápor is előfordulhat. Néhol megélénkülhet a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 4 és 9 fok között alakul.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés