hirdetés
Időjárás

Már csak két megyében figyelmeztetnek zivatar veszélyére

Noha a mai napon már kevésbé lesz jellemző a kiadós eső, Zala és Somogy megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki zivatarok veszélye miatt.

Már csak két megyében figyelmeztetnek zivatar veszélyére
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint ma napközben nem várható a kritériumokat elérő veszélyes időjárási jelenség, azonban este délnyugat felől újabb csapadékhullám érkezik esővel, záporesővel, és főként a délnyugati megyékben akár egy-egy zivatarral is.

Zivatarok veszélye miatt Zala és Somogy megyére adott ki elsőfokú (sárga) figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat a szerdai napra.

Az előrejelzés szerint egyébként ma a Tiszántúlon is fokozatosan megszűnik a csapadék, és napközben az ország nagyobb részén a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüthet. Késő délutántól délnyugat felől aztán ismét erős felhősödés veszi kezdetét, és az esti órákban a Dunántúlon egyre többfelé alakulhat ki eső is.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között várható, majd késő estére 5 és 11 fok közé, csütörtök hajnalra pedig 3 és 10 fok közé hűl le a levegő.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés