Időjárás

Igazán szép idő ígérkezik a héten

Az előttünk álló héten igazán kellemes, napos időnek nézünk elébe, a nappali hőmérséklet is meghaladhatja többször a 20 Celsius-fokot is.

Igazán szép idő ígérkezik a héten

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn napos, száraz idő lesz, azonban a Dunántúlon megélénkülhet a szél. Nappal a legmelegebb órákban 17 és 21 fok között várható a hőmérséklet, majd késő estére 5 és 12 fok közé hűl le a levegő.

Kedden is marad a felhőtlen, száraz idő, és a Dunántúlon ismét megélénkülhet a szél akár nagyobb területen is. A hőmérséklet éjszakai minimuma -2 és +5, a nappali maximuma pedig 18 és 22 fok között alakul.

Szerdán ugyancsak felhőtlen, száraz időnek nézünk elébe, és immár a szél is gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jobbára -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 19 és 23 fok között várható.

Csütörtökön ugyancsak felhőtlen időre számíthatunk, és a szél is gyenge vagy mérsékelt lesz. Éjjel a leghidegebb órákban 1 és 6, nappal a legmelegebb órákban pedig 20 és 24 fok között várható a hőmérséklet.

Pénteken is marad a napos idő, csapadék sem várható, valamint a szél is jobbára mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 20 és 25 fok között valószínű.

A szombati napon kevés gomolyfelhő mellett napos idő ígérkezik, csapadék továbbra sem várható, s a szél is alapvetően mérsékelt lesz. Éjjel a leghidegebb órákban 3 és 9, nappal a legmelegebb órákban pedig 20 és 25 fok között várható a hőmérséklet.

Vasárnap többórás napsütésre lehet számítani a változóan felhős idő mellett, néhol előfordulhat zápor is. A hőmérséklet éjszakai minimuma 4 és 10, nappali maximuma pedig 20 és 25 fok között valószínű.További híreink