hirdetés
Időjárás

Egész hétvégén jobbára napos, meleg idő várható

A hétvégén is marad a meleg, napos idő, zápor, zivatar csupán néhol fordulhat elő, leginkább a szombati napon.

Egész hétvégén jobbára napos, meleg idő várható
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken gomolyfelhős, napos időre lehet számítani, majd délután, este elszórt jelleggel alakulhatnak ki helyi záporok, zivatarok főként a Dél-Alföldön és az északi megyékben. Néhol megélénkülhet az északkeletire forduló szél, zivatarok környezetében pedig erős vagy viharos lökések is előfordulhatnak. Nappal a legmelegebb órákban 28 és 35 fok közötti hőmérséklet várható, majd késő estére 21 és 28 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton napos időre lehet számítani többnyire kevés fátyol- és gomolyfelhővel, zápor, zivatar csupán néhol fordulhat elő. Néhol megélénkül a keleti, északkeleti szél, és zivatarok környezetében viharos széllökés sem kizárt. Éjszaka a leghűvösebb órákban 14 és 21, nappal a legmelegebb órákban pedig 29 és 34 fok között alakul majd a hőmérséklet.

Vasárnap nagyrészt derült vagy gyengén felhős, csapadékmentes időre lehet számítani, emellett a délkeleti, déli szél többfelé élénk lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 29 és 34 fok között alakul.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés