hirdetés
Időjárás

Az előttünk álló héten továbbra is borús, hűvös időre lehet számítani.

Az előttünk álló héten továbbra is borús, hűvös időre lehet számítani.

Az előttünk álló héten továbbra is borús, hűvös időre lehet számítani.
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn általában erősen felhős vagy borult, párás idő várható, és inkább csak kisebb körzetekben süthet ki a nap. A légmozgás gyenge marad, s csapadék esetleges szitálást leszámítva nem valószínű. Nappal a legenyhébb órákban 2 és 6 fok között alakul a hőmérséklet, majd késő estére 0 és 4 fok közé hűl le a levegő.

Kedden kevés helyen vékonyodhat el vagy szakadozhat fel a rétegfelhőzet – leginkább a nyugati, délnyugati területeken lehet erre számítani. Ködös területek néhol még napközben is előfordulhatnak. Szitálás és a hajnali, éjjeli órákban néhol ónos szitálás nem kizárt, illetve az Észak-Dunántúlon megélénkülhet a szél is. A hőmérséklet éjszakai minimuma -2 és +3, a nappali maximuma pedig 1 és 7 fok között alakul.

Szerdán nyugatról kelet felé vonuló vastagabb felhőzóna lehet hazánk felett, és tartósan ködös területek, illetve több helyen szitálás, éjjel néhol ónos szitálás, illetve napközben szórványosan kisebb eső is várható. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 2 és 7 fok között várható.

Csütörtökön a vastagabb felhőzet is kelet felé vonul, de továbbra is az ország nagy részét borítja majd rétegfelhőzet. A levegő párás lesz, és tartósan ködös területek is lehetnek még, valamint szitálás, kisebb eső, és néhol ónos szitálás vagy ónos eső is kialakulhat. Éjszaka a leghidegebb órákban -2 és +3, nappal a legenyhébb órákban pedig 2 és 8 fok között alakul a hőmérséklet.

hirdetés

Pénteken döntően borult, párás idő várható, s néhol tartósan megmaradhat a köd is, illetve több helyen előfordulhat szitálás, kisebb eső és éjjel, valamint hajnalban néhol ónos szitálás is. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 2 és 8 fok között alakul.

Szombaton jobbára erősen felhős, illetve borult, párás és helyenként ködös idő várható, s a felhőzet csak kevés helyen vékonyodhat el vagy szakadozhat fel. Több helyen is előfordulhat szitálás, eső, illetve éjjel néhol ónos eső és szitálás is, miközben az Észak-Dunántúlon helyenként megélénkülhet a szél. A hőmérséklet éjszakai minimuma -1 és +4, a nappali maximuma pedig 3 és 8 fok között alakul.

Vasárnap átmenetileg felszakadozhat ugyan a felhőzet, de emellett erősen felhős, illetve borult, párás idő várható, és több helyen is kell szitálással, valamint néhol ónos szitálással is számolni. Az Észak-Dunántúlon helyenként megélénkülhet a szél. A hőmérséklet éjszakai minimuma -1 és +5, a nappali maximuma pedig 3 és 8 fok között alakul.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés