hirdetés
Gazdaság

Szabad az út minden oltottnak Horvátországba

Mint ismeretes, Magyarország kétoldalú megállapodásokkal törekszik elérni azt, hogy minél több országba szabad jelzést kapjanak azok a magyarok, akiket a hat vakcina bármelyikével beoltottak.

Szabad az út minden oltottnak Horvátországba
hirdetés

Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán bejelentette, hogy Magyarország Horvátországgal is megállapodott arról, hogy kölcsönösen elismerik egymás oltási igazolásait, s szabad utat engednek a másik ország polgárai számára az utazáshoz.

Ennek értelmében tehát azok, akik Magyarországon bármelyik vakcinát megkapták a rendelkezésre álló hat közül, mehetnek Horvátországba.

Emellett már tudni lehet azt is, hogy Szlovénia, Szerbia, Montenegró és Bahrein is nyitva állnak az oltottak előtt, függetlenül a vakcina típusától.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fszijjarto.peter.official%2Fvideos%2F1081349042394253%2F&show_text=0&width=476" width="476" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

(A borítókép forrása: pixabay.com / Free-Photos)


hirdetés

További híreink