Gazdaság

Nem volt igazán nagy forgalom a boltokban március 15. előtt

Noha általában a hosszú hétvégékhez kötődően megnövekszik a boltok forgalma, ebben az évben a március 15. előtti forgalomnövekedés a legtöbb helyen elmaradt a tapasztalatok szerint.

Nem volt igazán nagy forgalom a boltokban március 15. előtt
hirdetés

Március 15. előtt ezúttal a szokottnál jóval kevesebben voltak a boltokban, s akik be is tértek, inkább csak olyasmit vásároltak, amit korábban elfelejtettek megvenni, vagy amiből frisset szerettek volna – írja a Blikk a tapasztalatok alapján.

A megkérdezettek között volt, aki csak azokból a termékekből vásárolt már vasárnap, amiket nagyon szeret, vagy amik akciósak, ellenben azért persze akadt olyan is, aki más okból választotta a vasárnapi vásárlást – például mert aznap tért vissza a fővárosba, és a hétfői ebédhez még bevásárolt volna.

A lap a Tényeknek nyilatkozó Fodor Attila – a CBA kommunikációs igazgatója – szavait idézve azt írta, hogy a CBA-üzletekben nem tapasztaltak jelentősebb mértékű forgalmi bővülést, talán azért, mert mindenki próbálta minimalizálni az üzletek látogatását, a vásárlások számát. Emellett az is közrejátszhatott, hogy az elmúlt napokban voltak jelentősebb mértékű forgalmi bővülések.


hirdetés

További híreink
hirdetés