hirdetés
Gazdaság

Már bőven 2 milliárd felett lesz a Hatoslottó főnyereménye

Immár rekordközeli összegre duzzadt a Hatoslottó főnyereménye – összesen 2,38 milliárd forintot vihetne el ezen a hétvégén az a szerencsés, akinek összejönne a hat találat.

Már bőven 2 milliárd felett lesz a Hatoslottó főnyereménye
hirdetés

A nyeremény összege mellett a halmozódás mértéke is közelít a rekordhoz, hiszen már 25 hete nem volt telitalálat, ami 33 éve a leghosszabb jackpot nélküli időszak a Hatoslottó történetében - írja az InfoStart.hu.

A Szerencsejáték Zrt. Számsorsjáték Osztályának számításai szerint a főnyeremény két hete érte el az úgynevezett döntéselméleti határt, amikor is a várható nyeremény mellett az összes kombinációt megjátszó (s ezzel nem kevesebb, mint 8 145 060 szelvényt feladó) játékos biztosan mintegy egymilliárd forintot nyerne abban az esetben, amennyiben a nyerő hat számot csakis ő találná el egyazon szelvényen.

Természetesen a játékosokat sem kerüli el a hatalmas nyeremény okozta izgalom, hiszen a szelvényszámok eladása is azt mutatja, hogy közel 15 százalékkal többet játszanak most az emberek, mint egy átlagos forgalmú héten.

A mostani időszak másik „különlegessége”, hogy most másodjára esik meg, hogy az Ötös- és Hatoslottó is kétmilliárd feletti főnyereménnyel kecsegtet. A hétvégén az Ötöslottón 2 milliárd forintot vihetne haza a nyertes.

hirdetés

(A borítókép forrása: pixabay.com / blende12)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés