hirdetés
Bulvár

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén Jennifer Lopez is ott lehet

Nem kisebb sztár lehet jelen Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén, mint maga Jennifer Lopez – legalábbis a Blikk értesülése szerint.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén Jennifer Lopez is ott lehet
hirdetés

A világsztár a bulvárlap szerint tekintélyes összegeket kér a fellépésért. Egyelőre a Blikk pontos összegekről nem bocsátkozott feltételezésbe, azonban felidézik, hogy hasonló privát bulikon Jennifer Lopez korábban több száz millió forintnak megfelelő összegért vállalta a fellépést.

Például 2009-ben állítólag kétmillió dollárért lépett fel egy moszkvai milliárdos eseményén, míg Ukrajnában egymillió dollárt kért el egy magánkoncertért.

A lap egyelőre további részleteket nem közölt, így például azt sem, hogy miért éppen Jennifer Lopezt szerette volna meghívni az esküvőre a pár, és egyelőre nem is erősítették meg értesülésüket közvetlen forrásból. Azt sem tudni, hogy hogyan egyeztethették le a fellépést a világsztárral.

Nem szokatlan egyébként, hogy egyes világsztárok privát fellépéseket is vállaljanak, azonban gyakran csupán néhány dalt adnak elő, méghozzá a megszokott díjazásnál akár jelentőseb drágábban.

Ilyen esetekben jobbára magángéppel érkeznek a hírességek, majd a fellépést követően tovább is állnak, így gyakran szállásra sem tartanak igényt.

(A borítókép forrása: By Chairman of the Joint Chiefs of Staff from Washington D.C, United States - 210120-D-WD757-1975, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=99176430)


hirdetés

További híreink