hirdetés
Bulvár

Trump tagadja, hogy „aljasnak” nevezte volna Meghan Markle-t

Donald Trump amerikai elnök tagadja, hogy Meghan Markle sussexi hercegnét aljasnak nevezte volt, miközben azonban erről a megjegyzéséről felvétel is készült.

Trump tagadja, hogy „aljasnak” nevezte volna Meghan Markle-t
hirdetés

Az amerikai elnök vasárnapi Twitter-bejegyzésében állította, hogy soha nem nevezte Meghan Markle-t így, s ezt az állítást az „álhír média” egy kitalációjának tartja – írja a BBC.

Donald Trump a korábban amerikai színésznőként tevékenykedő Markle-t, aki mellesleg az elnök egy bírálója volt, egy a Sunnak adott interjúban nevezte aljasnak a hírek szerint. A kérdéses interjút az Egyesült Királyságbeli látogatása előtt adta a lapnak.

Az interjúban Donald Trump azt állította, hogy korábban nem hallott még arról, hogy a 2016-os elnökválasztási kampányban Markle „megosztónak” és „nőgyűlölőnek” nevezte őt, s ezzel kapcsolatban tette azt a megjegyzését, hogy

„Ezt nem tudtam. Mit mondhatnék? Nem tudtam, hogy ennyire aljas volt”.

hirdetés

Emellett megjegyezte, hogy örül neki, hogy a színésznő királyi család tagja lett, s úgy hiszi, nagyon jó hercegné válik belőle.

A hétvégén a Sun a honlapján megosztotta a beszélgetés felvételét, mivel korábban az amerikai elnök tagadta az érintett megjegyzés elhangzását a megjelent interjú nyomán. Arra ugyanakkor már ekkor többen felhívták a figyelmet, hogy a beszélgetés hanganyagát rögzítették.


  hirdetés

  További híreink
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés