hirdetés
Bulvár

Tóth Gabiéknál felmerült a baba-kérdés is

Tóth Gabi és Krausz Gábor igyekeztek lehetőségként, és nem kihívásként kezelni a több hónapos otthonmaradást, és úgy tűnik, sikerült is nekik, mivel úgy érzik, kapcsolatuk most erősebb, mint valaha.

Tóth Gabiéknál felmerült a baba-kérdés is
hirdetés

A séfként dolgozó Krausz Gábor azt mondta, már akkor tudta, hogy Tóth Gabi nem egy otthon ülő, háziasszony típus, amikor összejöttek, ez pedig apaként és férfiként is nagy hatással volt az egójára, valamint nevelésének tudta be részben azt, hogy megszólalt a „családfenntartó énje” – írja a Blikk a hot! magazin interjúja alapján.

A séf megjegyezte azt is, hogy az elmúlt három évben annyi mindent átéltek, hogy olyan, mintha már hat-hét éve házasok lennének. A karantén óta úgy voltak vele, hogy vagy rámegy a kapcsolatuk a több hónapos otthonmaradásra, vagy éppen megerősödik, s sokat dolgoztak azon, hogy az utóbbi váljon valóra, ami megérzésük szerint sikerült is.

Krausz Gábor hálás, amiért láthatta kislányát „felnőni”, hiszen ha nincs a járvány, akkor nem tudott volna ennyit a családjával lenni. A most kialakult kötelék viszont olyan, amit már senki sem vehet el tőle.

Az apaság neki személy szerint empátiát és türelmet tanított, nemcsak a gyermekével szemben, de általánosságban is. Eközben Gabival való kapcsolata is szorosabb lett, s úgy érzi, hogy ha most nem mentek szét, akkor soha nem fognak.

Elárulta azt is, hogy egyre több szó esik az esetleges újabb babáról is, még ha nem is tartják kizártnak azt sem, hogy Hannaróza egyke marad. Ha viszont így lesz, akkor biztosan elkényeztetik a kislányt.

(A borítókép forrása: Chale a(z) magyar Wikipédia projektből - Áthozva a hu.wikipedia projektből a Commonsba., CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=38301330)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés