hirdetés
Bulvár

Tóth Gabi gyermeket vár

Tóth Gabi közösségi oldalán elárulta, hogy babát vár – az énekesnőt mindez hatalmas örömmel tölti el, különösen az után, hogy előzőleg alig merte hinni, hogy gyermeke lehet.

Tóth Gabi gyermeket vár
hirdetés

Tóth Gabi az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, miszerint röviddel az után, hogy szerelme, Krausz Gábor eljegyezte őt, újabb örömteli dolog történt az életében – méghozzá az, hogy tizenöt évnyi kétely után gyermeket vár. A bejegyzését azzal kezdte:

„(...) mostanában nem éreztem magam jól, mégis egy megmagyarázhatatlan nyugalom árasztotta el a lelkem, az a fajta nyugalom, amit egy nő csak akkor érez, amikor egy kicsi lélek kezd el fejlődni benne. Pár nappal azután, hogy Gábor eljegyzett, kiderült, hogy a rosszulléteket a várandósság okozza, így az émelygésből hatalmas boldogság lett”.

Az énekesnő a követőinek elárulta, az elmúlt mintegy másfél évtizedben nem hitte volna, hogy megtörténhet vele ez az Isteni csoda, mivel az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most azonban „mégis győzött a szeretet”, s úgy érzi, kegyelmet kaptak, és meghallgatták az imáit. Nem tagadta, hogy mivel még nagyon pici a születendő gyermeke, nehéz beszélnie minderről, de jobbnak látta, hogy megelőzzön minden rosszindulatot, pletykát, szóbeszédet és sajtómegjelenést.

„Szerettem volna, ha tőlem tudjátok meg, hogy egy picike élet cseperedik a szívem alatt”

hirdetés

– írta a rajongóinak.

Egyúttal leszögezte azt is, hogy jelenleg nyugalomra van szüksége.

[

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

](https://www.instagram.com/p/Bwyo096ANsT/)

Nem is tudom, hol kezdjem... Talán ott, hogy mostanában nem éreztem magam jól, mégis egy megmagyarázhatatlan nyugalom árasztotta el a lelkem, az a fajta nyugalom, amit egy nő csak akkor érez, amikor egy kicsi lélek kezd el fejlődni benne. Pár nappal azután, hogy Gábor eljegyzett, kiderült, hogy a rosszulléteket a várandósság okozza, így az émelygésből hatalmas boldogság lett. Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az Isteni csoda nem történhet meg, hiszen az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most mégis győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták. Még nagyon kicsi a pocakomban a gyermekem, nagyon nehéz így beszélni erről, de úgy éreztem, meg kell előzzek minden rosszindulatot, pletykát, szóbeszédet, sajtómegjelenést. Szerettem volna, ha tőlem tudjátok meg, hogy egy picike élet cseperedik a szívem alatt. ♥️ Most nyugalomra van szükségem. Vigyáznom kell magamra és a kicsire. Szülők leszünk. Feladtam a reményt, hogy ez valaha megtörténik, de új szerepre hívott minket a sors, amiért végtelenül hálásak vagyunk és amit nagyon meg kell becsülnünk, mert tényleg csoda, hogy lehetőséget kaptunk rá. Éppen ezért most egy darabig nem tudok színpadra lépni. Fokozottan figyelnem kell, pihenni sokat és nyugalomban élni. Megkérem a megrendelők megértését, hogy nekünk ez most a legfontosabb és ígérem, hogy a jövőben csodaszép koncertekkel térek vissza azokra a helyekre, ahova most nem tudok elmenni. Kérem a közönséget arra, hogy próbáljon meg szeretettel gondolni ránk. Most nem fér bele az életünkbe a rossz, csak a szívből jövő jó, a drukk, hogy maradjon velünk ez a kis élet. Boldogok vagyunk, hogy megoszthattuk veletek az örömünket és ti szeretettel álltok majd hozzánk... Köszönjük♥️

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,Ápr 28., 2019, időpont: 12:41 (PDT időzóna szerint)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés