hirdetés
Bulvár

Tízen fertőződtek koronavírussal a mulatószenészek házibuliján

Többen megfertőződtek koronavírussal, s az egyik érintett elhunyt, miután mulatószenészek közös bulit tartottak Sihell Ferryéknél Bogácson.

Tízen fertőződtek koronavírussal a mulatószenészek házibuliján
hirdetés

Tíz jelenlévőnél igazolták később a koronavírus-fertőzést, és maga a házigazda is megbetegedett.

Az egyik vendég huszonhárom nappal az összejövetelt követően elhunyt, őt Sihell Ferry hétfőn kísérte utolsó útjára, míg mások – Csocsesz, Kaczor Feri, Baby Gabi, Jessy és Didi – a járvány miatt nem tudtak személyesen jelen lenni Csaba temetésén – derül ki a Blikk cikkéből.

Sihell Ferry úgy emlékezett vissza Csabára, mint egy nagyon jó barátra, aki nagyon közel állt a szívükhöz, elvesztéséről így fájó beszélnie. A házigazda elárulta azt is, hogy az összejövetelen részt vevők közül mindenki be volt oltva, még tíz személynél mutatták ki a koronavírus-fertőzést napokkal később.

Az elhunyt barátjukat egyébként kifejezetten próbálták óvni, hiszen Csaba hét éve új tüdőt kapott. Nem véletlen, hogy rendkívül aggódni kezdtek, amikor megtudták, hogy megfertőződött a vírussal, de sajnos félelmeik végül a gondos orvosi ellátás ellenére beigazolódtak.

hirdetés

„Én búcsúzóul a kedvenc Aradszky Laci-dalát énekeltem el”

– idézte fel Sihell Ferry, akit nemcsak a mostani eset viselte meg, de korábban már egy rajongóját és apósát is elvesztette a koronavírus miatt.

(A borítókép forrása: pixabay.com / analogicus)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés